Jump to content

lucaconstantin

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lucaconstantin

 • Rank
  Membru
 1. daca vreti sa ma credeti acest monitor ma5aba are un mic soft in memoria interna a microprocesorului si nu necesita vreun dump special pentru memoria 24c16!
 2. dragi prieteni :inainte de a-l arunca la gunoi am dedus ca n-ar fi rau sa-i schimb memoria 24bc16. i-am pus 24c16 si acum functioneaza. memoria a costat 3lei. mentionez celelalte 2 circuite integrate de pe placuta:realtek rtd 2120l si realtek rtd 2023l.
 3. am cumparat din talcioc un monitor chinezesc ma5aba de 15inch wide.bagat in priza imi afiseaza disconected,cuplat la calculator imi spune ca n-am semnal la intrare,deci altceva,dar intra in standby si gata nu-mi arata nimic,pe orice calculator l-asi pune.mentionez ca am monitor lcd care functioneaza corect.ce fel de monitor e asta si cum asi putea sa-l fac sa functioneze,va rog?
 4. vind monitor lcd benq 737 17inch,stare perfecta de functionare 250RON,tel:0753986298,iasi.
 5. dragi prieteni:mi-a bagat un prieten windows-ul din nou,cu driver placa video radeon 9250 si acum monitorul functioneaza normal,si pe jocuri si pe videoclipuri, nici nu zici ca are 25ms timp de raspuns daca nu stii asta. multumesc forumului tehnium si celor care mi-au dat sfaturi.
 6. multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.placa mea video e asus.am descoperit ceva:daca conectez monitorul belinea la cealalta mufa de iesire de la placa video printr-o mufa adaptoare merge bine monitorul.dar cu toate acceleratoarele conectate la placa video nu pot sa deschid decat cu winap sa se vada un film,iar jocuri mai serioase nu pornesc cu acest monitor.oricum pentru 70 lei cat am dat pe el asta e.am mai invatat si eu cate ceva,totusi urmeaza sa ma duc la alt calculator cu alta placa video sa vad daca acolo merg jocurile.poate nu e compatibila aceasta placa asus a mea cu acest monitor.va voi informa
 7. am fost la doi vecini,unul din ei are calculator nou,la amindoi monitorul functioneaza corect,la mine in continuare nu.
 8. nu sint chiar asa de avansat,n-am reusit sa rezolv nimic.
 9. din start va spun ca sunt nou la cum trebuie programat un calculator sau cum trebuie folosit!am cumparat un monitor lcd belinea model 101910,la mina a doua,ieftin,la broba pe calculatorul vinzatorului.acolo functiona corect.stiu ca are timpul de raspuns de 25 ms.acasa la mine pe ecranul monitorui imaginea apare cu intermitente aleatorii,oricum cu intreruperi foarte dese ,nu-mi apare out of range,fapt curios pentu mine:daca tin incontinu apasata tasta de auto adjusting nu mai dispare imaginea de pe ecran.cineva mi-a spus ca-mi trebuie un anume program,driver pentru monitor belinea.acum va rog ajutati-ma sa pot sa fac monitorul asta sa functioneze si pe calculatorul meu.mentionez procesor celeron 3,06G,memorie 256M,placa video 256.are cineva driver pentru belinea?
 10. prima oara era mai bine daca stergeai lupa cu alcool izopropilic sau cu alcool etilic de 96.s-ar putea ca sa fi stricat unul din semireglabilele in care ai umblat.sterge lupa si daca ai rabdare umbla din nou la semireglabile.inainte de a fi umblat la semireglabile trebuia sa fi memorat pozitia lor si sa le fi miscat foarte putin, mai intai numai unul din ele dupa care sa fi facut o proba, operatia presupune foarte multa rabdare.retine nimeni nu s-a nascut invatat!
 11. nu m-am exprimat explicit.acest tv nei are o lumina alba pe ecran,fara imagine (omuleti pe ecran).oricum asi manevra potentiometru de pe traful de linii nu imi arata postul receptionat, desi sunetul il am.se face mai mare sau mai mica lumina pe ecran,dungulitele albe subtiri ramin si la lumina mica pe ecran.oscilez intre mai multe circuite inegrate cu banuiala ca ar fi defect unul din ele,de ex. tda 3561,dar tare asi vrea sa ma insel!oricum nu am aceste integrate.are cineva vreo idee ? va rog.
 12. acest nei 2044 txs are rastrul alb, prezinta cursa inversa a spotului,nu afiseaza osd,schimba programele,cauta posturile automat, controlul volumului merge,controlul luminozitatii,contrastului,culorii nu! m-ar ajuta mult schemele daca poate cineva sa mi le dea.condensatorul pe 200v pe alimentarea etajului final video este bun,am 185v pe el,semireglabilele de pe placuta tubului imi schimba culorile pe ecran,poate imi dati vreo sugestie va rog cineva care a mai dat de acest defect. pe placuta de la tub imi sosesc de la integratul tda 3561a,pentru comanda finalilor video 1,85v pe r,g,b.cred ca altcineva a marit tensiunea de la traf de se vede rastrul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.