Jump to content

quinn

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

quinn last won the day on May 27

quinn had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About quinn

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  SLOBOZIA
 1. Ar fi de precizie deoarece este pilotat de un RTC si cred ca displayul nu este dotat cu al doilea punct. Multumesc!
 2. Imi poate spune cineva daca hexul atasat este ok pt. proiectul de mai sus? Am incercat sa-l obtin cu mikroC dar dupa cum arata nu cred ca este in regula. ceas led.HEX.txt
 3. Intre timp am mai gasit o schema dar nu stiu cum se realizeaza contactele in selectorul marcat cu albastru!
 4. Ridica greutati la inaltime.Nu am facut decat sa-i inlocuiesc un condensator nu am umblat la conexiuni(cf. schemei) Exista posibilitatea ca c-ul mic sa se conecteze cu infasurarea auxiliara atunci cand palanul coboara si c-ul mare sa se conecteze la urcare cand este sarcina mai mare? Va intreb deoarece cand s-a devalorizat c-ul de capacitate mare nu mai ridica!
 5. Aveti cumva schema electrica a acestui palan cu alimentare monofazica? Este cu 2 c-uri(15μ si 56μ) si nu prea inteleg cum sunt conectati la infasurari. Multumesc!
 6. Am gasit aici http://tahmidmc.blogspot.ro/2013/06/power-control-with-thyristor-phase.html o schema dar daca poate oferi cineva hex-ul pt PIC12F675 sau macar PIC16F877 ar fi excelent. Schema completa ar fi asta https://1.bp.blogspot.com/-3egb-O4lLew/WJts7S53iII/AAAAAAAAAGA/7KfnnQIERYsbyOCaWTyEcx5oowUp34JnwCLcB/s1600/Zero%2Bcros%2Bdetect%252BPhase%2Bcontrol.jpg numai ca aici intervine si un tahogenerator.
 7. Multumesc pt. schema,nu e problema de piese,am diac,triac,etc dar d-l Miron spunea cu nu prea se preteaza tipul acesta de variator la sarcini inductive,dar daca dvs. l-ati testat si e ok atunci il construiesc si eu.
 8. Da. Nu stiu daca gasesc de bormasina la 2200W
 9. Cred ca merge si cu variator asemanator cu cel de lumina ,oricum MLX90805 nu se gaseste pe la noi.
 10. Valorile componentelor si schema corespunde cu schema de mai sus. In datasheet-ul MLX90805 exista specificatia pinilor pt. capsula cu 8 pini si nu am reusit sa fac corespondenta. Manualul de service http://www.girlshare.ro/3489967577.8
 11. Nu,schema este dintr-un manual service(electrotanya) iar pe placuta integratul e sters.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.