Jump to content

manolo

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About manolo

 • Rank
  Membru
 1. La oricare din materialele enumerate conteaza calitatea lor .la pexal de cind au intrat chinezariile pe piata,lumea a renuntat la el,eu am lucrari in pexal(incalzire)de peste 10 ani si merg perfect si acum (pexal belgian),la PPR cel verde de la romstal este cel mai bun ,productie germania,cel mai prost cel alb turcesc ,la PPR conteaza foarte mult si conectoarele cu insertie metalica ,recomand pozat in pardoseala si ingropat in pereti ,cuprul este foarte bun ,cautati din cel carbon free ,este foarte bun in instalatii aparente fiind mult mai "finut" decit pexalul sau PPR se poate poza si in pereti pentru legaturi cu anumite metode de protejare.Atentie manopera de executie conteaza enorm.am vazut niste "realizari"de mare exceptie ce s-au soldat cu cheltuieli suplimentare foarte mari ,fiecare meserie are "secretele ei"
 2. Daca ai o telecomanda proportionala ,gasesti pe net scheme de regulatoare(ESC)comandate de semnalul din receptor. Ce model de radiocomanda ai?
 3. Datele sint incomplete ,adica nu conteaza numai lungimea barcii,pentru ce faci barca,pentru pescuit,de viteza,model civil etc. o poza ceva ar fi buna.Inteleg ca ai o telecomanda?! daca da ,ce model.Piese gasesti de exemplu la 2Rc.ro
 4. Daca ramii pe termoficare,schimbale cu calorifere de aluminiu,cele de otel se gauresc dupa 2-3ani,cauta elemente de aluminiu care au greutatea cea mai mare per element,de ex.Faral vezi la Dedeman,daca esti multumit de caldura care o ai ,schimba element pe element,daca nu mai adauga 1,2 in plus,asta e n calcul ochiometric,am montat elemente de aluminiu care au 12ani vechime si merg perfect si azi,mare grija la alegerea robinetelor de calorifer.
 5. Ce se mai aude cu cazmaua aia,cred ca ai sapat al doilea canal navigabil,Bucuresti(Chitila) Marea Caspica,subiectul chiar.devenise interesant.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.