Sari la conținut

alex_91

Members
 • Număr conținut

  200
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

alex_91 a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 30 2012

alex_91 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre alex_91

 • Rang
  Utilizator Tehnician
 • Dată Naștere 11.08.1991

Informatii pentru contactare

 • Website URL
  http://
 1. LA MULTI ANI alex_91!

 2. Am un multimetru Velleman dvm850bl si nu mai functioneaza pe ohmetru cand comut pe orice scala afisaza un numar care variaza foarte putin orce as conectal la borne , doar la scurtcircuitarea sondelor afisaza 0, cu celelalte functii nu are probleme (vlmetru ampermetru), ce ar putea sa aibe ?
 3. LA MULTI ANI alex_91!

 4. Am un casetofon auto "AudioStar kp212" si doresc sa l folosesc doar ca radio, deoarece am cumparat un emitator radio pentru masina. Insa mufa pt antena de la casetofon a fost scoasa si nu stiu unde trebuie sa o lipesc la loc, am incercat sa ating cu o sarma anumite parti ale circitului dar tot nu am gasit antena.
 5. Nu trebuie sa bobinez decat primaru si feedback u pe miez de 11x11mm, acea bobibna de care vorbeam mai sus am gasit o prin vechituri si am aproximat eu cate spire are in functie de diametrul sarmei si dimensiunile bobinei [grosime si latime].
 6. Am gasit o bobina cu sarma de ~0.06mm diametru si dimensiunile din imagine, am calculat si sunt aproximativ 66 de straturi si 275 de randuri deci aproximativ 18150 spire, pe miez de 11x11 scoate 500v nu?!
 7. Aici am facut cateva comenzi si am fost mutumit.
 8. Am gasit un transformator cu miez E+I de 5x5mm as putea sa l folosesc in locul celui cu miez de ferita? cate spire ar trebui pe primar, pe secundar si pe feedback?
 9. Sunt rusesti si am crezut ca П inseamna "n" si am ami gasit unu d 2kv la 2,2nX[ce inseaman 2.2nX?]
 10. Am gasit prin vechituri 4 la 1.6kv si 1000nf si uni notati cu, culori dar nu stiu cum as putea afla tensiunea maxima.
 11. Din ce montaje pot recupera condensatorii de 1kv? unde sunt folositi cel ma adesea?
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.