Jump to content

hixpp02

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hixpp02 last won the day on June 14

hixpp02 had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About hixpp02

 • Rank
  Utilizator Tehnician

Profile Fields

 • City
  Tg. Secuiesc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IC601 = NCP1203AP60 daca sursa este BenQ FP222W, atasat schema. benq_fp222w_power_supply_sch.pdf
 2. Incercati KD503, KD607 presupan ca se mai gasesc , nu cred ca sunt scumpe si bat orice 2n3055 facut in zilele noastre.
 3. " a conzi electrolitici toate sunt de 100uF " pai in schema sunt de 3300 uF, low ESR si un Mosfet cu Rdson cat mai mic.
 4. Eu inca mai am de procurat cateva componente, sper ca in maxim o saptamana sa ma apuc de treaba.
 5. Puteti aborda sursa dl. @Donpetru, mai exact SA100, la care cate am inteles ideea a fost exact aceea sursa de pe forumul maghiar si perfectionata. Daca totusi vreti sa construti sursa respectiva cu traducerea va pot ajuta eu. Mult succes!
 6. Multumesc pentru raspuns. Mergem pe Edcor, oricum 1650G este de 35W. Asteptam detalii despre traful de alimentare.
 7. La sugestia dl. @Viobio am deschis acest subiect ca cei interesati de acaesta varianta contructiva a amplificatorului VD2018 sa poata sa expuna intrebarile. Intrebare mea, in legatura cu transformatoarele: La cele de iesire am posibilitate de a procura Hammond 1650G sau Edcor CXPP60-MS-6.6K, cu mentiunea ca 1650G este mai ieftin. Pe cel de alimentare o sa-l bobinam, aici la tensiuni sa merg pe valorile din schema sau conform JCM 800? Multumesc!
 8. Buna seara, Revin cu o intrebare pentru dl. @Viobio, in legatura cu transformatoarele: La cele de iesire am posibilitate de a procura Hammond 1650G sau Edcor CXPP60-MS-6.6K, cu mentiunea ca 1650G este mai ieftin. Pe cel de alimentare o sa-l bobinam, aici la tensiuni sa merg pe valorile din schema sau conform JCM 800? Multumesc.
 9. Buna ziua domnilor, tin sa multumesc in primul rand pentru @Viobio si @Donpetru ajutorul acordat in acest topic. Dl. Viorel eu incerc sa merg pe prima varianta, aici am deja procurate toate tuburile, adica: Varianta 1 - PP ,UL , clasă AB , negativare automată, cu 4XEL34&2XECC82&2XECC83 Multumesc !
 10. Exact acest fenomen a fost observat si de mine, in special la trafurile din UPS-uri mai ieftine. Parerea mea este ca mai bine refolositi tolele si carcasa, si folositi sarma de Cu emailat pentru bobine - eu cel putin asa am fost sfatutit de un meserias mai varstnic, si tin sa-i dau dreptate.
 11. O intrebare, daca imi permiteti: de ce s-a folosit cate doua capacitoare de filtrare inseriate la UA, UAA si UG1 in loc de unul singur la tensiune mai mare? Erau considerente de gabarit, sau pentru simplul fapt ca cele de tensiune mai mica se gasesc la un pret mai accesibil?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.