Jump to content

hixpp02

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

hixpp02 last won the day on June 29

hixpp02 had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About hixpp02

 • Rank
  Utilizator Tehnician

Profile Fields

 • City
  Tg. Secuiesc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt mai multe surse care au fost incercate cu succes, mai mult sau mai putin complexe. Una este de exemplu de la care @donpetru s-a inspirat pentru realizarea SA100. Se poate incerca si cu 723, si aici exista cateva care au functionat bine.
 2. Salut, la intrare pune nepolarizati, gen 1-2 uF/50 sau 63V, poti incerca Wima de exemplu. Rezistentele de 0.22 trebuie sa fie de 5W.
 3. In documentul atasat gasiti cateva idei de la B. Ludwig legate de modificarile Quad-405. Bernd Ludwig 405 Modifications V13.pdf
 4. Puteti plati linistit in avans pentru @Donpetru, fiti sigur ca veti primi cele comandate, mai multi pot confirma acest lucru.
 5. Quad-405 a fost foarte popular atunci datorita faptului ca se putea construi din componente ce se gasea, au fost multe tentative la mijlocul anilor '80 care vizau inlocuirea unor componente mai greu accesibile, si totusi amplificatorul functiona, adevarat ca atunci nu aveam la indemana atatea aparate de masurat, testat, simulat... unele erau mai reusite, altele mai putin, dar datorita schemei putem afirma ca era un amplificator reusit. Nu vorbim de zilele noastre, de atunci s-au schimbat multe, au aparut conceptii mai avansate, aparate mai bune, componente mai bune, mai ieftine....si unele mai proaste calitativ. Totusi trebuie apreciat faptul ca mai sunt unii care doresc sa construiasca ceva, asa ca ...spor la treaba!
 6. Am facut eu, mai multe care au functionat, si daca nu gresesc mai functioneaza si azi. Era la inceputul anilor '90, bagam cu ce gaseam atunci, schema era din almanahul ungar, avea dat toate incepand de la schema, componente, desen pcb.
 7. Rezultate bune s-au obtinut cu AD8065 (atentie la tensiunea de alimentare...), cu prefinali si finali On-semi, MJE15031 si MJL21194.
 8. Precizia se poate imbunantati schimband cristalul cu un TXCO de la Maxim: DS32KHZ.
 9. Exista si o varianta modificata de R.Ludvig la care exista toata documentatia pe forumul maghiar. Daca sunteti interesat si nu va descurcati va pot ajuta.
 10. Deci, Q10, Q27 sunt MJE cu radiatorul mic, Q25 si Q12 MJE , Q1,Q3,Q11,Q16,Q18,Q28 pot fi 2SA/2SC - daca am inteles bine....
 11. Dat fiind faptul ca placa se alimenteaza prin portul usb, incercati cu un cablu usb scurt, de buna calitate, iar pe pc folositi una dintre porturile usb din spate, adica care sunt lipite pe placa de baza.
 12. Daca aveti cumva va rog sa incercati si cu NJM2068. Eu am folosit cu succes in locul OPA2134, nu mai zic de 5532...
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.