Jump to content

hixpp02

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hixpp02 last won the day on June 14 2019

hixpp02 had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About hixpp02

 • Rank
  Utilizator Tehnician

Profile Fields

 • City
  Tg. Secuiesc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Deci, Q10, Q27 sunt MJE cu radiatorul mic, Q25 si Q12 MJE , Q1,Q3,Q11,Q16,Q18,Q28 pot fi 2SA/2SC - daca am inteles bine....
 2. Dat fiind faptul ca placa se alimenteaza prin portul usb, incercati cu un cablu usb scurt, de buna calitate, iar pe pc folositi una dintre porturile usb din spate, adica care sunt lipite pe placa de baza.
 3. Daca aveti cumva va rog sa incercati si cu NJM2068. Eu am folosit cu succes in locul OPA2134, nu mai zic de 5532...
 4. Votez pentru dual-layer, daca tot vor fi pcb-uri de fabrica.
 5. Interesant proiect, ma inscriu la doua cablaje.
 6. Am eu ceva asemanator ca forma. Nu stiu dimensiunile, dar maine pot masura.
 7. Salut. 1. Cablurile pot fi coaxiale sau utp, la coaxiale exista modele care au atasat si cablurile de alimentare. 2. Majoritatea Dvr-urilor au iesire vga si/sau hdmi, se pot vedea si revedea inregistrarile 3. Depinde unde se monteaza...acasa sau la unchiu' poti monta singur, sunt cazuri in care se cere autorizatie, cam la toate institutii,magazine... 4. Majoritatea camerelor sunt echipate cu leduri infrarosii automat comut intre modurile zi/noapte. 5. Inregistrarile in majoritatea cazurilor se stocheaza local pe hard discuri, sunt hdd-uri special fabricate pentru dvr-uri, dar poti folosi si harduri obisniute. Capacitatea maxima depine de dvr, pentru 4 camere ajunge un hdd de 1Tb sau 2Tb. 6. Intre setarile dvr-ului cu siguranta exista intre altele si optiunea respectiva. Producatorii de dvr-uri iti pun la dispozitie diferite programe utilitare cu ajutorul carora poti urmari, revedea, etc. 7. Recomandare se poate da in cazul in care se cunoaste in detaliu obiectivul unde se monteaza sistemul dupa evaluarea pe loc impreuna cu stabilirea exacta a cerintelor/posibilitatilor. Din cate stiu eu regulamentul forumului nu prea permite postarea linkurilor catre diferite magazine, aici ajuta o cautare pe google... Mult succes !
 8. IC601 = NCP1203AP60 daca sursa este BenQ FP222W, atasat schema. benq_fp222w_power_supply_sch.pdf
 9. Incercati KD503, KD607 presupan ca se mai gasesc , nu cred ca sunt scumpe si bat orice 2n3055 facut in zilele noastre.
 10. " a conzi electrolitici toate sunt de 100uF " pai in schema sunt de 3300 uF, low ESR si un Mosfet cu Rdson cat mai mic.
 11. Eu inca mai am de procurat cateva componente, sper ca in maxim o saptamana sa ma apuc de treaba.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.