Jump to content

hixpp02

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

hixpp02 last won the day on December 28 2015

hixpp02 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About hixpp02

 • Rank
  Utilizator Tehnician

Profile Fields

 • City
  Tg. Secuiesc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu inca mai am de procurat cateva componente, sper ca in maxim o saptamana sa ma apuc de treaba.
 2. Puteti aborda sursa dl. @Donpetru, mai exact SA100, la care cate am inteles ideea a fost exact aceea sursa de pe forumul maghiar si perfectionata. Daca totusi vreti sa construti sursa respectiva cu traducerea va pot ajuta eu. Mult succes!
 3. Multumesc pentru raspuns. Mergem pe Edcor, oricum 1650G este de 35W. Asteptam detalii despre traful de alimentare.
 4. La sugestia dl. @Viobio am deschis acest subiect ca cei interesati de acaesta varianta contructiva a amplificatorului VD2018 sa poata sa expuna intrebarile. Intrebare mea, in legatura cu transformatoarele: La cele de iesire am posibilitate de a procura Hammond 1650G sau Edcor CXPP60-MS-6.6K, cu mentiunea ca 1650G este mai ieftin. Pe cel de alimentare o sa-l bobinam, aici la tensiuni sa merg pe valorile din schema sau conform JCM 800? Multumesc!
 5. Buna seara, Revin cu o intrebare pentru dl. @Viobio, in legatura cu transformatoarele: La cele de iesire am posibilitate de a procura Hammond 1650G sau Edcor CXPP60-MS-6.6K, cu mentiunea ca 1650G este mai ieftin. Pe cel de alimentare o sa-l bobinam, aici la tensiuni sa merg pe valorile din schema sau conform JCM 800? Multumesc.
 6. Buna ziua domnilor, tin sa multumesc in primul rand pentru @Viobio si @Donpetru ajutorul acordat in acest topic. Dl. Viorel eu incerc sa merg pe prima varianta, aici am deja procurate toate tuburile, adica: Varianta 1 - PP ,UL , clasă AB , negativare automată, cu 4XEL34&2XECC82&2XECC83 Multumesc !
 7. Exact acest fenomen a fost observat si de mine, in special la trafurile din UPS-uri mai ieftine. Parerea mea este ca mai bine refolositi tolele si carcasa, si folositi sarma de Cu emailat pentru bobine - eu cel putin asa am fost sfatutit de un meserias mai varstnic, si tin sa-i dau dreptate.
 8. O intrebare, daca imi permiteti: de ce s-a folosit cate doua capacitoare de filtrare inseriate la UA, UAA si UG1 in loc de unul singur la tensiune mai mare? Erau considerente de gabarit, sau pentru simplul fapt ca cele de tensiune mai mica se gasesc la un pret mai accesibil?
 9. Proiect frumos, felicitari. Cat despre precizie, depinde de temperatura, DS1307 n e fiind termocompensata. Cu DS3231, avand oscilatorul intern se poate obtine o precizie mai mare. Dar nu conteaza, un minut, doua intr-o luna, oricum proiectul este (sau a fost) unul mai mult educativ.
 10. Urmaresc cu interes acest topic, de mult doresc sa construiesc un amplificator cu tuburi, care l-am tot amanat ... din lipsa de cunostiinte adecvate. Cu toate ca am strans cateva zeci de tuburi si transformatore, precum si alte componente utile pentru constructia unor amplificatoare cu tuburi, ma gandesc ca poate ca aceasta este momentul potrivit pentru a incepe. Multumiri tuturor !
 11. Tineti cont de cele spuse de @donpetru, este indicat folosirea acestor condensatori la tensiunea de cel putin 500V, aici nu merita sa se faca economie.
 12. Polipropilena, daca se poate, sa nu uitam ca este in calea sunetului...pacat ca nu prea incape un FKP2...
×

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.