Jump to content

iozsi39

Members
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

iozsi39 last won the day on January 24 2012

iozsi39 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About iozsi39

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 04/09/1970

Profile Fields

 • City
  Deva
 1. Ce diferenta este intre cureaua T2 si GT2 ?
 2. Am taiat o fasie de hartie,am dat cu marcher negru pe dintii pinionuluii, apoi am masurat pasul: este de 2 mm.Pinionul are maxim 8mm in latime,dar se observa o urma de 7mm.Ce tip de curea mi-ar trebui?.
 3. Buna ziua tuturor !. Am 2 motoare step din imprimante si doresc sa realizez un cnc.Ele contin deja rolele zimtate, dar nu stiu ce fel de curea sa comand.Am citit ca sunt mai multe tipuri :T2 ,T2.5, GT2...etc.Pot sa aflu de care tip imi trebuie, masurand ceva la rola respectiva ? Mai jos atasez niste poze luate de pe net cu motoarele pe care le am.Multumesc.
 4. Am verificat cu un "aparat" mai performant.Faza este buna si functioneaza si impamantarea.
 5. Acum am incercat chestia cu becul...mai intai am introdus becul normal in priza si a functionat,apoi am incercat cu impamantarea.Acum nu stiu care este faza la priza,caci nu gasesc creionul de verificare a fazei,dar chestia e ca am ramas fara tensiune in casa ! ...a sarit siguranta automata de pe casa scarii...am contor din ala mai performant...adica citesc ce-i de la ENEL automat consumul... Eu cred ca am nimerit din prima faza,dar nu stiu de ce a cazut siguranta /?
 6. ...adica impamantare... ...pai am sa incerc in mai multe prize...am sa pun un bec intre faza si impamantare,daca se aprinde atunci inseamna ca e functioneaza contactul de protectie....am dreptate?!...
 7. Cum se vede in videoclip,are o cutie metalica si un transformator cu o singura infasurare...daca te referi la protectia aia...mai are si o siguranta automata pe acolo,la 6A.Eu cred ca functioneaza caci am alimentat alt montaj pe acolo si functiona.Nu stiu ce contine cutia aceea,dar daca trebuie o dau afara si o desfac.
 8. ...defectiunea...https://www.youtube.com/watch?v=4Ivk5HSpb-w&t=5s
 9. Buna seara.Am cam fost ocupat zilele astea.Acum am realizat schema de forta....sper ca e bine...
 10. 1.asta scrie pe circuit: LC4064V 75TN44 10 i 2.cele 2 TO-220 sunt:BT137 800E...dupa cum observ comanda se duce spre pinii din dreapta lor.Acolo este mufa care merge la motorul de inclinatie a benzii. Dupa cum imi aduc aminte sta aprins LED-ul verde continuu.
 11. In momentul cand alimentez banda afisoarele clipesc fara sens si doar anumite portiuni,piuie si nu se poate controla nimic....Transformatorul e de 54v...
 12. Nu cred ca-mi trebuie o tensiune asa de mare "utila".Am alimentat motorul cu un alimentator de 27V la 3A (construit dupa cel cunoscut pe forumuri 0-30V 0-3A ) si banda se deplasa ca si un mers pe jos vioi....consuma in jur de 2A.Am un transformator destul de solid cu 2 infasurari a cate 27V....cred ca dupa redresare si filtrare este suficienta tensiune pentru a pune banda in miscare sub forma "alergarii".M-am gandit la aceasta schema,mosfetul si motorul sa-l alimentez separat de la aceasta tensiune...cu schimbare mosfeturi la tensiune mai mare.
 13. Electronica o am dar nu ma pricep s-o repar...ma intereseaza doar comanda motorului nu si ce apara pe afisaje.Am pornit de la aceasta schema dar se pare ca sunt ceva greseli...la snubber si la alimentare circuit IR2304.Apoi am incercat eliminare circuit IR si inlocuire cu un 555 montaj astabil.Mi-a puscat MOSFET-ul si puntea intrerupta.Schema este acesta...
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.