Jump to content

thecandy

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About thecandy

 • Rank
  Membru
 1. in gol tensiunea e 14.4v nu am masurat in sarcina.... o sa masor maine si revin ... offtopic ::: Don Petru stiti kitul aLA chinezarie care am mai vb , vreau pe el un fet 200 de la psc-audio ... se poate ?:::
 2. cam la 150m max , dar nu toate , una e si la 3 m . si pe alimentatorul ala scrie 12V cu 1A si nu pot pune 15 alimentatoare in priza ....iti dai seama e panou de renel :))
 3. As dori o scema sau un sfat , Am montat camere de supraveghere 15 buc ca numar si am pus 3 surse de 12V cu 6 A , 5 camere legate la sursa . Problema e ca nu imi pornesc mereu , cand pornesc 4 cand 5 camere . Ar mai trebui filtraj in plus ? precizez ca sursele sunt cam chinezarie ... dar totusi ... ar trebui sa mearga Care e sfatul vostru . ?
 4. Coincidenta Chiar am doua Bucati pastrati de mine prin arhiva ! Sa vb si vedem cum facem ok? Nu stiu daca vreau bani , poate un shimb pe altceva ... ca nu`i am de vanzare ci de combinatii :)
 5. intra pe site-ul placi tale de baza si gasesti driverul ... sau cauta pe placa de baza coderul de sunet expl ALC 8570 ... si dai pe google ceva de genu " download ALC 8570 sound driver " succes
 6. Eu multumesc tie si lui donpetru pentru schema si sfaturi ...dar cred ca o sa o fac pe aia Apropo cat ma costa sa imi faci cablajul imprimat ..:) ca sigur nu am timp:)
 7. Scuze de post m-am cam grabit . E un acumulator de 12 V cu 5 Ah Dar o schema mai simpla .... mai "subtire " ca timp de construire .. Precizez ca nu mai are decat 1 V in el .... este sub limita si ups-ul nu`l mai incarca !
 8. Cum pot incarca un acumulator de 12V cu 5A Precizez ca a fost descarcat total ...adik mai are 1V si e sub nivelul de incarcare .. Cum as putea sa-l readuc la viata ? Sfaturi , scheme ? pls ! PS Sursa nu`l mai recunoaste si nu`l incarca!
 9. Pai am traf la 2x30v ~ ala e bun?
 10. Deci pot sa pun 4 boxe de 8 ohm? doua pe canal ..? asta vreau sa zic sau sa-mi iau asa ceva? E am ala de la ..stii tu Are 120W pe 8 ohm
 11. 120 W rms Dar da-mi tu o idee mai buna :)) cum fac ..ori sa imi fac boxe de 4 ohm,?
 12. Am un ampl 2x100 pe 4ohm Si eu am boxe de 8 ohm, 2 buc ce ziceti , sa pun in paralel boxele de 8 ohm pe un canal si sa mai iau 2 tot pe 8 la fel ca astea ? Adic sa pun cate doua in paralel pe canal , 2x 8 ohm pe un canal , puse in paralel Ca statia nu stiu cat scoate pe 8 ohm dar pe 4 ohm stiu ca scoate in jur de 100W Donpetru stiti statia :) oare sa mai iau 2 boxe ? sa pun doua si doua , Astept pareri ..
 13. Asta m-am referit . Eu inca nu am o metoda foarte buna de a desena cablaje Daca ma poate ajuta cineva ...e foarte bine
 14. Cine credeti ca face bobinele alea:) E prea greu .... :((
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.