Jump to content

lorin

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lorin

 1. Spuneti-mi si mie va rog frumos.Acea rezistenta de 10 ohm de care vorbeati, vine pusa unde scrie SM HEADER / RESISTOR ?
 2. Nu te-a pus nimeni sa o proiectezi tu sau cineva special pentru mine.Stiu ca sunt destule pe net, insa mai trebuiesc si facute de cineva ca sa vezi cum se comporta....cam aia era ideea! In sfarsit, am gasit ceva chiar foarte bun se poate inchide!
 3. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema pentru un filtru activ high si low pass? Am niste sateliti mici pentru casa, si vreau sa ii tai cu 24db/octava la 100-120hz, ca sa nu ii mai chinui si asa sub 100hz nu redau nimic. La fel si pentru subwoofer, as vrea intre 25/30hz - 100/120hz. Multumesc anticipat.
 4. Ar fi OK pentru tensiunea maxima de +/-80V doar 3 perechi de MJW21195G+MJW21196G? Felicitari niksound, imi place cum ai lucrat amlificatorul!
 5. Scuze, stiu ca nu este alimentare simetrica acolo, dar m-am tot invatat cu alimentarea simetrica si imi tot vine sa ii spun +/-.Asta este si unul din motivele pentru care fac modulul asta, pentru ca nu se alimenteaza simetric. Daca ar fi sa alimentez dintr-un traf cu alimentare simetrica, l-as folosi pentru 2 module.O ramura pentru un modul, si alta ramura pentru celalalt.
 6. La o tensiune de +/- 25-30v ar merge sa folosesc 2sc3182 ca si finali?....nu de alta, dar am vreo 4 perechi care stau degeaba de ceva timp si barem sa ii pun la treaba.
 7. Multumesc Adrian. Cam asa arata, ramane sa il alimentez si sa il ascult zilele astea.
 8. Am si eu nevoie de o schema pentru un filtru de bas. Este buna schema din AV-2003A? Daca este ok, va rog frumos sa imi incercuiti si mie componentele care alcatuiesc filtrul din schema, sa incerc sa il fac in sprint.
 9. Multumesc domnule donpetru, o sa incerc sa il fac si poate cand aveti timp incercati si dvs o simulare la o tensiune mai mare a acestui modul pentru ca este un modul de foarte buna calitate a sunetului. Am deja un amplificator facut cu 2 module dintr-astea alimentat la +/- 40V. Inca odata multumesc, si tot respectul pentru tot ceea ce faceti pentru noi!
 10. Oare s-ar putea modifica kitul acesta pentru a functiona la o tensiune mai mare de +/- 40V? E un modul pe care eu l-am facut, si imi place tare mult cum se aude. http://www.lf-pro.net/mbittner/Sym5_Webpage/symasym5.html
 11. Am inteles....eram doar curios,.Oricum nu o sa il folosesc la mai putin de 4ohm. Voi face 3 module, 2 pe sateliti si unul pe bas.Alimentarea la sateliti, o sa fie undeva la 35V iar la bas cred ca pe la 50V.De foarta multa vreme cautam un modul ca DP0108 cu bipolari alimentati la o tensiune mai mica, pentru un sistem logitech care s-a defectat.
 12. Citeste putin la comanetaiile de la MJE 350 si 340 de pe mivarom si poate te lamuresti..... Daca semireglabilul in bias este mai mare putin decat valoarea care trebuie nu inteleg de ce nu s-ar regla pana la urma....mai mic sa nu fie.
 13. Pui pariu degeaba.Crezi ca am motiv sa mint? Semireglabilul si acum este de 1K la bias! Era un mje 340 luat de la mivarom.Am pus un bd 139 vechi de vreo` 20-30 de ani, si merge perfect!
 14. La o tensiune de 24-35 V se poate folosi si pe 2 ohm?....intreb mai mult de curiozitate.
 15. Multumesc, am inteles si cu limiterul. Acum inca o mica problema.Amplificatorul are cam multe medii dupa urechea mea, cred ca are un boost pe la 400-500hz....sau cel putin asa aud eu. Exista cumva posibilitatea reglarii sunetului dintr-un condensator din circuit?....din ce tin minte pe la alte module ma mai jucam cu valoarea unui condensator, si se schimba putin sunetul.
 16. Multumesc domnule donpetru, o sa incerc sa il fac fara softstart. Trebuie strapat ceva in locul pieselor, sau lasat asa cum este doar scot piesele?
 17. Pentru 2 buc sa platesc si drumul 20-30 lei....nu se merita. Si din ce stiu, comanda minima era 100lei. Mai bine imi spui si mie ce componente trebuiesc eliminate.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.