Jump to content

lorin

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About lorin

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Giurgiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spuneti-mi si mie va rog frumos.Acea rezistenta de 10 ohm de care vorbeati, vine pusa unde scrie SM HEADER / RESISTOR ?
 2. Nu te-a pus nimeni sa o proiectezi tu sau cineva special pentru mine.Stiu ca sunt destule pe net, insa mai trebuiesc si facute de cineva ca sa vezi cum se comporta....cam aia era ideea! In sfarsit, am gasit ceva chiar foarte bun se poate inchide!
 3. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema pentru un filtru activ high si low pass? Am niste sateliti mici pentru casa, si vreau sa ii tai cu 24db/octava la 100-120hz, ca sa nu ii mai chinui si asa sub 100hz nu redau nimic. La fel si pentru subwoofer, as vrea intre 25/30hz - 100/120hz. Multumesc anticipat.
 4. Ar fi OK pentru tensiunea maxima de +/-80V doar 3 perechi de MJW21195G+MJW21196G? Felicitari niksound, imi place cum ai lucrat amlificatorul!
 5. Scuze, stiu ca nu este alimentare simetrica acolo, dar m-am tot invatat cu alimentarea simetrica si imi tot vine sa ii spun +/-.Asta este si unul din motivele pentru care fac modulul asta, pentru ca nu se alimenteaza simetric. Daca ar fi sa alimentez dintr-un traf cu alimentare simetrica, l-as folosi pentru 2 module.O ramura pentru un modul, si alta ramura pentru celalalt.
 6. La o tensiune de +/- 25-30v ar merge sa folosesc 2sc3182 ca si finali?....nu de alta, dar am vreo 4 perechi care stau degeaba de ceva timp si barem sa ii pun la treaba.
 7. Multumesc Adrian. Cam asa arata, ramane sa il alimentez si sa il ascult zilele astea.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.