Sari la conținut

taraxacus

Members
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

taraxacus a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 10

taraxacus a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Fields

 • Oras
  Iași

taraxacus's Achievements

Membru

Membru (1/6)

1

Reputație Comunitate

 1. Cu certitudine sunt de proastă calitate deși sunt cumpărate din magazin nu din Bazar. Nu am încercat să pun și pe nul și pe fază câte o siguranță. Am luat o siguranță diferențială, sunt mai scumpe dar răspund propt. Cât privește normativele, am descărcat de pe net la recomandarea colegilor de forum. Mulțumesc pentru lămuriri.
 2. Uite c[nu a sărit ! Am făcut un scurtcircuit cu un cablu de la un monitor și siguranța nu a sărit. Am repetat experiența pt că eram nedumerit, la fel siguranța nu a sărit. Am schimbat siguranța de 25 A cu una de 20 A... nu a sărit... Nu găsesc altă explicație decât că siguranțele sunt prea mari sau cablul prea subțire.... Dacă pun siguranțe mai mici și am mai mulți consumatori (Mașina de spalat, TV, AC) sare siguranța... Cred că situația poate fi rezolvată doar cu siguranțe pe fiecare priză sau în ștecher (cum e in Anglia).
 3. Cu scuzele de rigoare, adresez și eu o întrebare. Din câte am citit și am văzut prin tabele la un cablu lițat cu secțiunea de 1,2 mmp , de la un monitor, dacă fac scurt și am o siguranță automată de 25 A, sare siguranța sau ar trebui să sară ?
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.