Jump to content

gogibv

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gogibv last won the day on July 1

gogibv had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About gogibv

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut,omu are o antena mica de focus,60cm,unde sa puna montura,eventual motor H-H,dar nu isi are rostul!
 2. Buna,foarte putin inspre in jos,habar nu am,dar cam un mm,sau sub un mm,depinde de antena! cel mai inalt satelit in pozitia mea (brasov) este arabsat 26*est,dupa care antena coboara cam pana la 45*-47*west,vizibil in ro,dupa care incepe curbura pamantului si este imposibil de prins,doar daca esti pe varful omu,mai agati 2-3 grade! Linkuri utile: https://www.dishpointer.com/ https://satlex.de/ro/azel_calc-params.html?satlo=25.5&user_satlo=&user_satlo_dir=E&location=45.65%2C25.58&la=45.65&lo=25.58&country_code=ro&diam_w=122&diam_h=140 Bafta!
 3. Si aici coordonatele freesat: http://www.freesat.ro/programe
 4. 16grade est,este chiar urmatorul dupa astra care este situat la 19.2 grade est,din spatele antenei muti usor spre dreapta,si introduci manual frecventele de pe tvr1:frecventa 11512 8PSK simbol rate 2/3 sr 29950 polaritate verticala.providerul recomanda antena de 80cm. Aici coordonatele,tuturor canalelor de pe 16est: https://www.lyngsat.com/Eutelsat-16A.html Bafta la scanat!
 5. Un receptor adevarat,va arata corect semnalul,in SNR sau DB,Decibeli,la 120 lei nu are cum sa fie si satfinder! Sun multi factori care influenteaza transmisia,antena,calitatea ei,marimea,lnb-ul si binenteles cablul,calitatea lui. Exemplu,eu am o antena offset 1.4m alu,facuta la fabrica de avioane ghimbav,unele din serile fabricate in ani 90,aveau tendinta de a se deforma in timp si trebuiau presate din nou. cred ca ala a fost printre ultimele loturi trimise la arabi,economie de aluminiu,care de fapt nu este aluminium,este un aliaj.eu cred ca am nimerit,printre primele loturi,antena super ok,am una de rezerva..Cablu belden,dublu ecranat,fir central cupru,,nu otel cuprat!lnb unicable,Inverto,avantajul unui lnb unicable,este ca mergi cu un singur fir,pana la 4 utilizatori. Ar fi multe de povestit,despre receptia satelit.... Daca erai din Brasov te ajutam cu mare placere,am un satfinder (SatLink) cu spectru analizer,super usor de lucrat,chiar si pentru incepatori. Sanatate si bafta,mai vb la tel.
 6. Salut,este un decodor,multicam,din ce am citit,are un cititor de card,care stie mai multe sisteme de codare,sau ma insel,si iti trebuie un conax modul cam,pentru pachetul freesat de pe eutelsat 16 grade est.cardul se gaseste la elstar oradea,se plateste anual.daca ai nelamuriri,suna la nr asta 0730365979,am lucrat in domeniu!
 7. Buna ziua,am o intrebare,merge sa lipesc folie de bitium(membrana bituminoasa),de 3mm,cu prenandez,pe mdf?este pentru izolare fonica,anti vibratii. multumesc!
 8. da,este din fabricatie,sunt vifa custom dali,bang&olufsen sau sansui,care s-au fabricat in danemarca. aici parametri lor. P17SJ-00-08.pdf
 9. difurile vor fi asa: bass,seas p21rex/dd,remake 2015 polipropilena 8ohm. medii,vifa p17 dublu magnet,polipropilena 8ohm. peerless/vifa xt25tg30-04,dual ring radiator 4ohm.
 10. o sa fie numai un difuzor jos,mi-a iesit prea mica pentru 2. inspirat cu ceva de genul asta,de la avalon.iar im partea de sus,va veni alt difuzor,bass,medii de 17,5,cu alt tweeter.
 11. in final am inchegat partial cu biscuiti,partea de jos,dupa juma de zi de munca. astept sa ma sune cei de la arabeque,sa imi zica ca a debitat partile nr 2 din fata.va fi fata 220 cu 250 lipite. am vorbit cu un amic sa le decupez la cnc.
 12. aspire vetric3,aspire vetric 8,aspire vetric,8,5,Vectric Cut3D 1.0.2.5,Vectric PhotoVCarve 1.102,Vectric VCarve Pro 6.091 nu cred ca se pot pune,sunt cu licenta cu patch si costa mii de euro.
 13. in ftp,am si niste programe cnc,care sunt destul de mari.
 14. multe,din care si proiectele mele in curs de finalizare. este server ftp,creat pe linux.
 15. ftp://artsvision.blogsyte.com user si parola in privat!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.