Jump to content

PetruS

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PetruS

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. @gsabac da, se poate folosi TL071 in locul LM741. Autorul sugereaza asta in lista de componente, chiar si in asezarea pieselor PCB-ului. Am mai construit o schema asemanatoare in trecut doar ca nu cu operational pe intrare (rezultatele au fost multumitoare), este vorba de aceasta:
 2. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. @gsabac Sigur ca da, am mai construit amplificatoare de putere. In concluzie, legat de rezistoarele R6 si R7 ce valoare imi recomandati astfel incat sa obtin o amplificare cat mai mare. Dar rezistoarele R17 - R18. Va multumesc!
 3. Buna seara! Am gasit aceasta schema pe un website portughez, as vrea sa aflu mai multe despre ea (stiu ca este una din acele scheme mult blamate pe net, dar facand abstractie de acest lucru). In primul rand care este rolul Rezistoarelor R7 1k*, R6 68K*, se poate cumva mari semnalul de intrare de acolo? In al doilea rand se poate folosi cu finali de tip MOS-FET si daca da care sunt modificarile (intreb asta deoarece pe youtube am vazut schema modificata cu finali mosfet cu doar 2 modificari). Va multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.