Sari la conținut

Bunea

Members
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Profile Fields

 • Oras
  Bucuresti

Bunea's Achievements

Membru

Membru (1/6)

0

Reputație Comunitate

 1. Am rezolvat problema, multumesc persoanei care m-a ajutat. Hex-ul era bun, am fost dus in eroare ca, la apasarea butonului de verificare dadea eroare. Nu trebuia sa fac asta, dupa scriere programul verifica automat si zice ca este OK. Care a fost problema, contrastul la afisajul alfanumeric trebuia redus cu un divizor. Am facut asta si este ok.
 2. Am reusit sa instalez programatorul este OK. Am incercat sa scriu un hex intr-un PIC18F2550, la scriere si ,,Verify Device,, zice ,,Programming Successful,, este OK.. Daca ii dau o verificare de la Butonul ,,Verify,, zice ca este o problema la adresa 0x006000, unde nu este scris nimic. Nu am alt PIC sa incerc si nu stiu ce este defect, hex-ul sau CI-ul. Pus in montaj nu functioneaza.
 3. Ok, asa am facut si eu, dar este nevoie de un driver pentru ca PC-ul sa vada si sa se inteleaga cu programatorul. Aici am avut probleme. Am inteles, poate in mod gresit, ca sunt mai multe variante de soft, nu am gasit de unde sa le iau sau care este cea mai buna si care este procedura corecta de instalare.
 4. Vă salut stimați colegi, as dori un mic ajutor din partea dumneavoastră. Am achiziționat un programator Pickit 3 și de trei ore mă chinui să-l instalez pe PC. Poate mă ajută cineva cu pașii care trebuiesc făcuți pentru a funcționa conectat la un laptop. Menționez că am windows 10 pe el, dar persoana de la care l-am luat a spus ca merge. Arata ca în poza atașată. Mulțumesc anticipat.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.