Jump to content

Bunea

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bunea

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. Am rezolvat problema, multumesc persoanei care m-a ajutat. Hex-ul era bun, am fost dus in eroare ca, la apasarea butonului de verificare dadea eroare. Nu trebuia sa fac asta, dupa scriere programul verifica automat si zice ca este OK. Care a fost problema, contrastul la afisajul alfanumeric trebuia redus cu un divizor. Am facut asta si este ok.
 2. Am reusit sa instalez programatorul este OK. Am incercat sa scriu un hex intr-un PIC18F2550, la scriere si ,,Verify Device,, zice ,,Programming Successful,, este OK.. Daca ii dau o verificare de la Butonul ,,Verify,, zice ca este o problema la adresa 0x006000, unde nu este scris nimic. Nu am alt PIC sa incerc si nu stiu ce este defect, hex-ul sau CI-ul. Pus in montaj nu functioneaza.
 3. Ok, asa am facut si eu, dar este nevoie de un driver pentru ca PC-ul sa vada si sa se inteleaga cu programatorul. Aici am avut probleme. Am inteles, poate in mod gresit, ca sunt mai multe variante de soft, nu am gasit de unde sa le iau sau care este cea mai buna si care este procedura corecta de instalare.
 4. Vă salut stimați colegi, as dori un mic ajutor din partea dumneavoastră. Am achiziționat un programator Pickit 3 și de trei ore mă chinui să-l instalez pe PC. Poate mă ajută cineva cu pașii care trebuiesc făcuți pentru a funcționa conectat la un laptop. Menționez că am windows 10 pe el, dar persoana de la care l-am luat a spus ca merge. Arata ca în poza atașată. Mulțumesc anticipat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.