Jump to content

zvonacfirst

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zvonacfirst

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din pacate nu am niciuna. Ma gandeam sa caut prin talcioc. Multumesc. Acum stiu ce sa caut.
 2. OK. inteleg ca orice traf din orice sursa ATX va avea aceeasi dispunere a pinilor. Evident ca asa voi face. Cablajul va trebui reproiectat ca sa se potriveasca in interiorul carcasei acumulatorului meu. Multumesc pentru raspunsuri.
 3. Asa a si scris @cristi_74 dar sunt toate la fel? Adica as putea folosi traful din orice sursa de PC? Si Inca ceva, toate au aceeasi configuratie a pinilor? Cum pot identifica infasurarile?
 4. @cristi_74, sunt tentat sa incerc sa fac si eu o asemenea sursa de 12V pentru o autofiletanta Skill pe care nu o mai folosesc de mult timp din cauza acumulatorilor dusi. Zic ca sunt tentat datorita faptului ca transformatorul se poate folosi ca atare. Ma sperie un pic dificultatea de a bobina un trafo pentru surse in comutatie, am citit ca sunt probleme cu fazarea si izolarea pe care nu am inteles cum ar trebui facute. Dar orice lucru are un inceput, asa ca as incepe cu aceasta schema. Imi poti spune, te rog, ce tip de transformator trebuie, un cod ceva si eventual un link? As vrea sa incep cu el realizarea proiectului cablajului si trebuie sa-l cumpar. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.