Jump to content

Nico

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Nico

 1. La plata in cont, trimiterea cu Posta Romana este inclusa.
 2. Inca valabile. 90 lei un set ( doua cablaje amp si doua cablaje sursa) . 160 lei ambele ( patru cablaje amp si patru cablaje sursa) .
 3. Mda, si eu astept acel 20 Februarie, dar mi-e indiferent rezultatul.
 4. Sper ca nu le plange careva de mila chinezilor. Si in general, asiaticilor. Am avut ocazia sa vad un santier de chinezi, altele de germani (unde m-am si specializat) sau alte natii. Galbejitii astia sunt din alt aluat, respecta ierarhia in alt mod decat noi, europenii, iar pregatirea nu lasa de dorit. Au un fel anume de a simplifica lucrurile pana la esenta, pe care o asimileaza foarte usor. In plus de asta, au investit masiv in exploatarea materiilor prime, peste tot in lume dar si in cercetare. La fel, au piete peste tot unde isi vand productia. Ce sa mai zicem de mediul online unde sunt prezenti cu platforme puternice, vezi Alibaba Group, cea mai incisiva dintre ele. A fost invocata o scadenta care le bate la usa. Mare branza as spune.
 5. Se mai schimba firmele, strategiile. Unii inca mai misca de zeci de ani, altii au predat stafeta cu tot cu brand. Nokia nu face doar telefoane cum nici Sony nu se limiteaza la agregate audio. Fiecare au si alta gama de produse cu care lucreaza terti, la fel de celebri, poate. In afara de piata de consum, mai sunt si alte segmente mai mult sau mai putin cotate prin media. In general nu citesc impresiile postate pe oriunde. Ma limitez la declaratiile oficiale a celor in cauza. Daca si Dacia a ajuns sa fabrice masini, eu zic ca-i bine. ;)
 6. Prima schemă am făcut-o pentru un amic, merge dacă motorul nu cere prea mult. După un timp a picat , cum era de așteptat. Apoi mi-a venit ideea sa adaptez un acumulator Yuasa , parcă așa îi zice, la carcasa celui vechi. Prins cum trebuie își face treba cu brio. Se incarca in aceeași statie a bormașinii respective. Păcat că nu am poze, dar daca iei acumulatorul, e simplu să-l potrivești, dacă ai puțină imaginație și îndemânare. E o variantă mult mai ieftină decât schimbatul celulelor. Cred că acum e mai diversificată oferta de acumulatorii low cost. AliExpress și alții asemenea au pentru toate buzunarele și pretențiile. Marea problemă a acumulatoarelor este, in general, marea perioadă de inactivitate. Unii care lucrează constant par că au o viață mai îndelungată.
 7. De altfel, nicio sursa in comutatie, facuta cum trebuie ,nu o sa incapa in pantecele unui acumulator. Nu mai zic de cost, care depaseste reparatia sau schimbarea unuia defect. Schemele de mai sus sunt niste glume care dau in retea tot felul de balarii, in cazul in care nu pocnesc MosFeti dupa scurt timp sau traful fluiera a paguba.
 8. Inca valabil anuntul. Reducere de pret. 90 lei un set, ambele, cate 80 lei setul. Se adauga pretul transportului.
 9. A, uite ca a precizat asta si colegul, mai sus. N-am fost atent. Scuze, chiar nu vreau sa fac postari aiurea, mai ales ca nu ma pricep la treburi cu electroni. Ș)
 10. Este indicat sa bagi intreg montajul in carcasa acumulatorului defect, eventual reproiectezi cablajul, daca nu incape. Nu cred ca e o solutie fericita sa vii cu fire lungi catre motorul masinii de gaurit. Ar trebui unele mai sanatoase.
 11. Cred că e in traf dintr-o sursă de calculator. Luat de acolo , pus dincolo. Atât și nimic mai mult.
 12. Daca pensionarii au astfel de nevoi pe baza de Li-Po , stam bine la capitolul asta. Acum toata lumea vrea ieftin, aproape gratis, ca amaratii aia de chinezi le deseneaza cu creionul si ni le trimit noua.
 13. Ok, mulțumesc. Rămân dator . La următorul proiect o sa_ti trimit un cablaj. Nu știu când o să fie gata că mă trimit ăștia prea des in deplasare. Măcar am făcut cablajul. :)
 14. Ce treaba are This warehous can not ship to your location cu schimbarea unui rand de ministri ? Uite, mie imi trimit.
 15. Cred ca ai incurcat forumul. In general, cand pui ouale in acelasi cos risti sa le spargi pe toate.
 16. Preturile in China au crescut dinainte de aparitia acelui virus. Pentru o analiza eficienta trebuie luate in calcul mai multe aspecte. Pretul materiei prime, a energiei, reglementari de mediu, schimbari legislative in tarile cu productie masiva de componente electronice, si multe altele. Am facut electronica si-n vremuri mai aprige cand nu-mi permiteam sa cumpar un tranzistor de la magazin si nici nu erau prea multe optiuni la raft. Aveam avantajul recupararii diveselor componente de la aparatura defecta si aruncata. Azi nu prea mai ai ce recupera dintr-un televizor. Daca nu se mai poate cu electronica , trecem la sculptura. Lemn mai gasim.
 17. Pentru detinatorii de casete se recomanda trecerea continutului pe formate actuale, DVD. In afara faptului ca se pot degrada, apar si probleme de dotare tehnica, dupa cum vedem.
 18. Am disponibile doua seturi complete, 2 surse si 2 amplificatoare. Le-am luat cu 120 lei setul ,de pe OLX, le dau cu 100 lei .
 19. Eu n-am întrebat dacă siguranțele alea țin curentul cerut de cameră. Răspunsul la întrebarea inițială l-am aflat, după cum ați precizat și dvs. Camera consumă exact cat am spus, credeti-ma pe cuvânt .
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.