Jump to content

Nico

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Nico last won the day on March 2

Nico had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Nico

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Sa moara manelistul

Recent Profile Visitors

246 profile views
 1. O mică completare. China se pipi cu boltă pe întreg NATO, și nu militar. Ați asistat la mică zdruncinătură capabilă sa dărâme economic Europa. Pe scurt, te pun la punct cu propriile tale mâini. La fel și Rusia. Doar închide conducta și te bagă în beznă. Astea sunt mai eficiente decât pușca și grenada.
 2. Nu e o perdea de fum, e pură propagandă rusă. De exemplu, cifrele vehiculate pe acolo sunt cel puțin stranii. Succes cu conspirațiile, băgați tare.
 3. Alea au diferenta foarte mari intre sectiuni.
 4. N-am nimic impotriva iar sfatul meu a fost strict de natura profesionala. Adica se poate face treaba asa cum consider ca trebuie iar forumul se subintelege ca nu-i doar pentru profesionisti. M-am exprimat ca ei pot face depanare in felul asta datorita faptului ca mai folosesc si altceva decat un banal multimetru, fara sa mai socotim si cunostintele dobandite. Nu am nimic de impartit cu tine si amplifurile tale si chiar daca am scapat o gogomanie, cu care-mi dai elegant peste bot, iti urez succes in depanarea on-line. Daca tot ne iei de papagali, pe noi romanii , de ce nu apelezi din nou la colegii de peste hotare? Poti masura pe canalele din stanga si astfel repari canalele din dreapta, vezi, e simplu.
 5. Nu crezi ca-i hilar sa incerci sa faci depanare pe forum? O fi posibil? Poate, dar numai intre profesionistii care au schema in fata si masuratorile prezentate.
 6. Mda, in 8 ohm vrea mai putin decat una de 4. Si totusi, nu vrei sa pui un ohmetru pe cablurile boxelor cu pricina? Ampul ala nu se repara in felul asta. Mergi cu el la cineva priceput chiar daca te costa reparatia mai mult decat speri.
 7. Am impresia ca ai pus boxe de 8 ohm pe amplif de 4 ohm. Caz rezolvat si inchis. Altadata cititi specificatiile trancotelor pe cale le interconectati.
 8. Da, poate produce un defect amplificatorului dacă acesta nu are anumite protecții. Măcar pune un ohmetru pe cablurile boxelor și vezi ce arată.
 9. Scoate filtrele din ea și fă poze din toate pozițiile. Bănuiesc că un multimetru găsești prin casă. Condensatoare se găsesc pe toate drumurile și pentru toate buzunarele.
 10. Păi ei nu știu ce au pus în produsul cutare? Întreb și eu. Le trimit gratis sau îți comunică valorile echivalente, care ar trebui să fie tot alea ?
 11. Noi, că nație, suntem puțin mai originali. Mă opresc aici că altfel aș umple două pagini . 🙂 In general încă e bine dar se poate și mai rău.
 12. Am avut curiozitate sa intru pe cateva grupuri de pe facebook. Atunci mi-am facut si cont, strict pentru asta. N-am rezistat mai mult de o saptamana. Am sters contul si nici nu-mi mai fac vreodata. Cum toti prostii au un telefon si pot intra pe celebra platforma rezultatul se vede. Eu n-am gasit vreun grup unde sa se faca electronica. Doar figuri de stil, limba romana facuta terci si foarte multi destepti care iti explica cat de prost esti in comparatie cu ei. Forumul este mai organizat, permite o altfel de urmarire a unui subiect si necesita mai mult decat actionarea compulsiva a degetului mare pe ecranul senzitiv al telefonului. In general se vrea poze. Poze cu de toate. Retardatii nu mai apreciaza un text, probabil ca le e si greu sa-l parcurga pana la capat.
 13. La plata in cont, trimiterea cu Posta Romana este inclusa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.