Jump to content

Nico

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Nico

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Blejoi
 1. E vreun electronist serios care cumpara componente active sau pasive de la mivarom, adelaida si care or mai fi? E mult mai simplu si de incredere sa cumperi de la distribuitorii cunoscuti,Mouser, TME, DigiKey, iar daca vrei ieftin, la extrem, Aliexpres e la un clic distanta. Nu degeaba am subliniat primele cuvinte. Mi-a fost dat sa vad module electronice vandute de unii si care contineau componente de pe tot felul de saituri si magazine.
 2. Poate, dar la ce am avut eu in lista, cca. 30 de repere, pretul a fost miscat in sus cu valoarea reducerii. La toate. Nici macar unul nu a fost mai ieftin decat inainte de anuntata oferta. Daca nu aveam acel print screen cu valorile comenzii, luam oferta de buna in cea mai mare parte ca tineam minte doar cateva preturi. Uite, acum ma uit la o componenta. Inainte de reducere era 0,64 lei bucata. In timpul ofertei era 0,7( scazut la 0,65) iar acum este 0,69.
 3. Da, luati cu incredere la acelasi pret ca si inainte de reducere. Intamplator aveam facut un print screen la o lista din parcare, cu preturi, etc. Acum ca au anuntat marea reducere, m-am gandit sa suplimentez comanda. Surpriza, preturile standard erau marite cu procentul reducerii anuntate. In concluzie, cumperi de fapt la acelasi pret oferit inainte de black pomana. Din toate cele 30 de pozitii cuprinse in parcare , nici una nu beneficia de reducere reala. Asta am constatat eu.
 4. Simplu. Daca am nevoie de ceva anume, cumpar. N-am nevoie de niciun fel de campanie promotionala, oricum s-ar numi ea. Back Friday e profitabila nu doar datorita cantitatilor vandute, dar si a adaosului comercial. Sunt putine produse al caror pret chiar scade simtitor si totul de bazeaza pe campanie si memoria scurta a cumparatorului. Sa dau un exemplu. Vrei un televizor xx cu diagonala y de la firma z cu caracteristici tehnice q . Pretul il stii de mult, 1000 lei. Acum o sa-l gasesti la 700 lei pe acel xx cu aceeasi diagonala y, de la aceeasi firma z dar cu caracteristici tehnice a,b,c nicidecum q. O sa aflati ca si producatorii au produse gen Black Friday sau destinate doar anumitor vanzatori. Mecanismul e ceva mai complicat de explicat. A nu se confunda cu lichidari de stocuri care inseamna altceva, dar nici aici legislatia nu se respecta si e folosita sintagma ca un slogan.
 5. Cand ti-am raspuns, videoclipul nu s-a incarcat. M-am gandit ca e vorba de Soraya Cuevas. Cealalta o fi bine sanatoasa, probabil.
 6. Inteleg, dar totusi, testul outdoor arata totul despre o lanterna. Am cateva lanterne si trebuie sa le schimb ledurile, de aceea sunt interesat de topicul tau si de exemplele practice. Multumesc.
 7. Afara in curte, in parc, adica in conditiile normale si curente unde folosesti o lanterna.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.