Jump to content

corb

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About corb

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/31/1971

Profile Fields

 • City
  Zalau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai atat timp cat nu sant la vanzare nu am ce sa demonstrez la nimeni nimic pe fb ce fac fac pt mine asa cum stiu ata leco v2 care am cumparat proiectul de la leco sau testele facute la yamaha 7000s sau chiar la leco clasa eeengine toate au fost facute si merg dar oricum nu pe multi i intereseaza puterile mari de aia nu ma strofoc cu teste pe osciloscop.
 2. Multumesc la toti pentru raspunsuri kitul l-am aruncat ma voi profila pe clasa eeengine care stiu ca merge.Se poate inchide sau sterge.
 3. Schema este cea originala
 4. Cablajul nu are nici o greseala montajul merge doar biasul nu se regleaza in manual scrie ca trebuie b-e o tensiune de 300-320mv dar el ramane pe zero .Oricum daca nu o sa reusesc o sa raman la Leco clasa TD care merge f bine si are putere si mai mare ca si crown.
 5. Buna seara.Am realizat o clona dupa schema de la crown ma 2400 si problema e ca nu se poate regla biasul atat la low side cat si la hi side este zero.Am vorbit cu mai multi straini care l-au facut si au patit aceasi problema..De auzit se aude bine chiar si sub 1 w cu biasul 0 nu stiu de ce nu merge poate a mai intampinat cineva asa ceva.Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.