Jump to content

constantinsebastian

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About constantinsebastian

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  calrasi
 1. Capacitatile condensatoarelor : ex: c757 = 150, c760=560, c758=100 sunt in nano sau picofarazi ?
 2. Finali sunt doar o pereche pe canal pe radiator comun cu tranzistorul superdioda, alimentarea se face la 14v iar din ce am citit pe alte forumuri transformatoarele simuleaza o sarcina pe iesire de 1 ohm pentru dif de 4~8 ohmi
 3. Are cineva o schema pentru acest amplificator/egalizator? sau de la ceva asemanator ? Pe eticheta spune ca ar avea pe iesire 100+100w :-). Nu am gasit nimic pe nicaieri , doar pe un forum unguresc parca... o discutie si atat.
 4. Luni o sa masor , oricum 2n3055 de la st are pastila de 2,6 - 2,8mm si kt802 cam dublu asta estimativ...
 5. De unde imi recomandati sa cumpar 2n3055 de la noi ? singurii ce nu i.am incercat sunt facuti de cdil de la tme . Cel mai de soi ST este in poza atasata , motorola si inca un ST aratau mai jalnic . Asta are Hfe.175 si Uf559
 6. dimensiuni :48cm inaltime, 32 latime, aprox 8,5kg difuzoarele sunt cele ovale cu membrana de hartie si con dublu ?
 7. Imi poate poate cineva da mai multe informatii referitor la tipul de boxe din imaginile atashate? Multumesc,
 8. Dat fiind ca este amplituner , probabil ca il voi folosi ca radio , si oricum consider ca un 2*10 watt intr.o camera sunt arhisuficienti.. Mai mult vroiam sa stiu daca se merita reparat , schimbat condensatori , ssamd..
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.