Jump to content

Radu

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Radu

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 62 × 34 × 24 cm (34 e latimea, iar 24 adancimea)
 2. Si eu m-am intrebat cum s-au putut arde, si inca simultan, cu atat mai mult cu cat n-aveam surse mai puternice de 40W. Fostul detinator a gasit la vremea aia tweetere exact la fel. Apoi le-am inlocuit si eu, dupa care am imprumutat boxele si le-am recuperat abia de curand cu alte tweetere, tot arse. Culmea e ca, initial, dif-urile astea erau de 100 W (am atasat poza cu cele pe care le cumparasem eu pe la mijlocul anilor ’90, similare cu prima pereche de tweetere arse). Poate si faptul ca erau prea mari „le manca” un pic din volum, dar cu atat mai mult trebuia sa fie mai rezistente. Oricum, abia se auzeau. Le inlocuiesc si fac si schimbarea de fire zilele astea si revin (inca n-am cumparat altele). Multumesc.
 3. ...ba chiar identice. tocmai ce-am deschis doua boxe Star pe care le am de mai mult timp si de care stiam că au avut probleme - la filtrul uneia, s-a incins tare o rezistenta și a prăjit bobina de langa ea cu tot cu cablaj. din pozele tale remarc ca a fost (sau era sa fie) aceeasi problema. cel care a avut boxele inaintea mea a reparat filtrul (si placa de circuit) si a distantat rezistenta aia de cablaj. la fel a facut si la cealalta boxa, unde era sa se intample acelasi lucru. atasez niste poze. totusi, e o ciudatenie la fitrele astea. difuzoarele sunt legate basul la „B”, cel de medii la „M” si tweeterul la „TW”? intreb pentru ca la ambele mele boxe iesirile astea sunt inversate, adica firele tweeterului sunt legate la „M”, iar difuzorul de medii merge la „TW”. dupa lipituri, e clar ca asa au venit din fabrica, nu s-a intervenit aici. totusi, inainte sa schimb firele, babeste, zic si eu o intrebare: au marcat gresit circuitul sau chiar le-au montat invers? poate asta explica si faptul ca tweeterele s-au ars de doua sau trei ori pana acum la ambele incinte, ceea ce m-a facut sa urc boxele pe rampa, pentru reparatii capitale. primele doua poze sunt cu circuitul primei boxe (cel mai afectat), iar celelalte trei, de la a doua boxa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.