Jump to content

mihail

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mihail

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. Multumesc mult inca odata, intr-adevar mai mult zbarnaie in special cele de 1w pe inalte. O sa refac doar cu cele de 3w ce sunt mai mult pe medii.
 2. Minunat! Va multumesc mult, in aceasta seara testez.
 3. Pentru testare as zice sa incep cu o varianta mini de 2x 1w 8 ohm, 2x 2w 8 ohm, 2x 3w 4 ohm. Va multumesc!
 4. Mai am o mica intrebare. Am inteles ca la "combinarea" dif-urilor de 1w/2w/3w, cel de 1w se va arde mai repede. Exista vreo posibilitate sa folosesc difuzoare de putere diferita in acelasi circuit ?
 5. Salut, am descoperit acest forum prin cautari de scheme amplificatoare, minunat este faptul ca am gasit mult mai mult de atat, o comunitate ce impartaseste solutii. Doar daca este posibil si nu deranjez, ma intereseaza un amplificator sau o schema prin care pot lega in serie/paralel mai multe mici boxe de 1-3 w 8ohm. Am cumparat si testat unele dar as dori cateva sfaturi. Ma intereseaza sa fac un glob/sfera din astfel de mici boxe pana la ~80w. 1. Vad ca pot exista mai multe elemente: preamplificatoare, filtre, as avea nevoie ? 2. Am inteles ca sursa conteaza mult si este speciala pentru amplificator, iar majoritatea cer 30-40V, de unde pot achizitiona/construi? 3. Boxele de 1w trebuiesc separate de cele de 3w prin alte rezistente? 4. Daca se doreste adaugarea de lumini / VuMeter, este recomandata sursa separata? 5. La doua astfel de globuri, sursa (sa zicem 30V) poate fi in paralel cu celalalt glob? Daca aveti o recomandare de amplificator/circuit sau alte sfaturi va multumesc mult!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.