Jump to content

vtube

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vtube last won the day on November 28 2018

vtube had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About vtube

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Focsani

Recent Profile Visitors

480 profile views
 1. L-am citit... De banii aia isi cumpara un cablaj. Va adresati unor incepatori, atentie, si cu asta ma retrag definitiv de pe acest forum.
 2. Este regretabil ca recomandati surse chinezesti cu componente de '' foarte buna calitate'' . Cand n-o sa mearca cum trebuie, mai rau te apuca regretele, mai ales pe un incepator. Vedeti cazul celui cu celebrele surse LM317 :) Electronica o faci doar cu componente conform catalogului de la producator adaptate conform cerintelor din schema, alte variante sunt sortite esecului sau functionarii aleatorii. Da, sunt ieftine... Si cam atat.
 3. De ce sa-si stearga mesajele? Chiar daca a gresit o litera sau o virgula, cifra, etc. si timpul de editare a expirat , poate reveni cu o completare daca este atat de important. In cazul editorialelor, nu cred ca sta careva sa le scrie on-line. Le scrii frumos intr-un editor de text, le revizuiesti iar cand consideri ca sunt in regula le postezi. Prea mult fum fara foc, la fel si in topicul de stimulare a activitatii pe forum. Sponsori, concursuri... Prostii. Asistam la o scadere drastica a activitatii pe toate forumurile tehnice, mai putin pe cele cu o tenta strict profesionala, dar si acolo interesul e scazut. Asta-i un fenomen general si nu cred ca-l resuscitati cu nimic. Mentalitatea se schimba, calitatea scade, reactiile sunt pe masura. Activitatea s-a mutat in locuri mai ''vizibile'' si cu priza la public. Tot prostul are facebook, a invatat sa dea like si sa distribuie ce i se pare lui ca e important. Lasati lucrurile asa cum sunt ,nu va chinuiti in zadar ca nu reusiti sa schimbati o mentalitate colectiva. Chiar nu observati ''calitatea'' continutului din ultimii ani pe ariile de electronica din spatiul virtual romanesc?
 4. Chinezaria aia e o gluma. Se implementeaza foarte usor si un reglaj pentru curent.
 5. Il corup eu la un alt alimentator cu LM723. Daca e de acord ,ii trimit fisierele pentru cablaj.
 6. Da , e ok. Nu mai stiam care schema era pusa in practica.
 7. Ai lipsa vreo doua diode in jurul LM-ului... In ce situatie s-ar defecta 317?
 8. Poti sa te lipsesti de ele, nimeni nu le va simti lipsa. Cred ca ai ceva cu LM-ul asta, ca i-ai scos peri albi.
 9. De fapt, ce vrei, mai exact? Putere mai mare de emisie? Cumpara alt router sau foloseste antena directionala, daca asta satisface nevoia. Antena NU mareste puterea de emisie.
 10. Da, cu antena... Ca o fi directionala sau omnidirectionala, dubla, tripla, puterea routerului e tot aia. Asta nu explica pe youtube-le ala?
 11. Le faci ovale sau dreptunghiulare. Chiar daca n-ai mult cupru in laterale, ai sus si jos destul.
 12. Pe viitor pune fi?iere ce pot fi deschise ?n softul de proiectare. Din foto e greu s? apreciezi corect dimensiunile, distan?ele, etc.
 13. Si asta. Incearca sa vezi cum iese. Mai inspira-te si din proiectele altora, vezi cum a fost transpusa schema in cablaj. Uneori nu trebuie sa urmezi conectarea componentelor exact cum sunt figurate in schema, ca ordine ma refer.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.