Jump to content

vtube

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vtube last won the day on November 28 2018

vtube had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About vtube

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Focsani

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. L-am citit... De banii aia isi cumpara un cablaj. Va adresati unor incepatori, atentie, si cu asta ma retrag definitiv de pe acest forum.
 2. Este regretabil ca recomandati surse chinezesti cu componente de '' foarte buna calitate'' . Cand n-o sa mearca cum trebuie, mai rau te apuca regretele, mai ales pe un incepator. Vedeti cazul celui cu celebrele surse LM317 :) Electronica o faci doar cu componente conform catalogului de la producator adaptate conform cerintelor din schema, alte variante sunt sortite esecului sau functionarii aleatorii. Da, sunt ieftine... Si cam atat.
 3. Chinezaria aia e o gluma. Se implementeaza foarte usor si un reglaj pentru curent.
 4. Il corup eu la un alt alimentator cu LM723. Daca e de acord ,ii trimit fisierele pentru cablaj.
 5. Da , e ok. Nu mai stiam care schema era pusa in practica.
 6. Ai lipsa vreo doua diode in jurul LM-ului... In ce situatie s-ar defecta 317?
 7. Poti sa te lipsesti de ele, nimeni nu le va simti lipsa. Cred ca ai ceva cu LM-ul asta, ca i-ai scos peri albi.
 8. De fapt, ce vrei, mai exact? Putere mai mare de emisie? Cumpara alt router sau foloseste antena directionala, daca asta satisface nevoia. Antena NU mareste puterea de emisie.
 9. Da, cu antena... Ca o fi directionala sau omnidirectionala, dubla, tripla, puterea routerului e tot aia. Asta nu explica pe youtube-le ala?
 10. Le faci ovale sau dreptunghiulare. Chiar daca n-ai mult cupru in laterale, ai sus si jos destul.
 11. Pe viitor pune fi?iere ce pot fi deschise ?n softul de proiectare. Din foto e greu s? apreciezi corect dimensiunile, distan?ele, etc.
 12. Si asta. Incearca sa vezi cum iese. Mai inspira-te si din proiectele altora, vezi cum a fost transpusa schema in cablaj. Uneori nu trebuie sa urmezi conectarea componentelor exact cum sunt figurate in schema, ca ordine ma refer.
 13. Simplifica traseul de masa,unele paduri par prea apropiate de altele sau de trasee. Ce intelegi prin inductanta? Vezi ca se gasesc tot felul de tabele sau calculatoare online care te ajuta sa dimensionezi corect latimea traseului in functie de curenti strabatuti. Unele softuri de proiectare au asta in meniu.
 14. Complicare inutila cu temporizatorul. Procesul de lipire trebuie supravegheat vizual de operator si nu lasat in baza unui timp prestabilit. Deconectarea o stabileste el cand considera ca sarma a patruns cat trebuie in fagure si posibil nu dintr-o singura conectare. Pana n-o sa lipiti cativa nu veti intelege corect fenomenul, e chestie de mana, cum s-ar zice. Insarmarea si lipirea le puteti considera chestiuni subiective sau variabile si nu trebuie sa va preocupe . Trebuie sa puteti oferi o tensiune si curent minim, iar intervalul 12-18v 3-5 A este acoperitor. Cand am spus ca am facut asta cu un traf de Sport, chiar am facut-o de ''n'' ori si inca merg si in ziua de azi, de cativa ani. Ultimul facut avea si un intrerupator de tip pedala,foarte comod pentru utilizare, celelalte, doar cu cei doi electrozi. Cu asta mi-am incheiat dizertatia pe acest topic!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.