Jump to content

killpacient

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About killpacient

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/02/1989

Contact information

 • Website URL
  http://www.chiplogic.ro

Profile Fields

 • City
  Galati

Recent Profile Visitors

428 profile views
 1. trafu era de 2x75 dupa redresare , si se vede in video ca suge cam 1 amper pe ramura masurata, difuzorul era in 8 ohmi. (era si fara radiatoare ) si nu vroiam sa vad finalii cum fac fas tinand cont ca am dat 14 lei pe bucata edit : si sa nu uit, volumul din pc (nu avea corector de ton pus) era dat la 5%
 2. De curiozitate am facut si eu mai demult varianta asta de pe rockola , alimentat pe 75v simetric ,finali originali + ceva piese tatonate... si era ok. https://www.youtube.com/watch?v=gxs0tNhUOQc
 3. ei , aparent nu esti singurul , eu pe vremuri am avut placi la vanzare (functionale, nu ceea ce am postat) si am zis sa testez piata si aici si am pus schema asta de principiu(documentatie.pdf) pentru ca atunci cand montezi piese ai nevoie de valori si pozitie, nu si unde se leaga, de acolo si lipsa traseelor Am vrut sa pun si cablajul original la un moment dat dar mam oprit pentru ca pe alt site de specialitate cineva se vaita ca nu ii merge si am zis ok , hai sa vedem despre ce e vorba si am avut parte de surpriza vietii mele cand omul a spus ca platise 15 lei pentru un cablaj (eu normal le vand cu 35 si nu am mai vandut unul de 1 an si ceva si atunci am vandut sute in configuratia buna), si la poza , mam lamurit de unde era si pretul ... era un cablaj fara insemnele mele , copiat 100% din atasamentele mele de aici dar fara nume ... Ceea ce a postat nel65 e schema originala, la mine a suferit mai multe modificari (piese inlocuite cu ceva generatii mai noi pe care le si gasesti in magazin) + rezistenta (limitarea)
 4. Is curios unde e gresita...poti detalia? Momentan esti singurul care a observat din 33 de descarcari.. (este o mica greseala, de fapt omisiune..), cablajele facute de mine nu au nimic omis..
 5. Nu vreau sa iti poluez topicul dar sa stii ca nu mai e in productie acest modul de ceva timp ... https://www.galco.com/techdoc/prx/ps21564-p_dat.pdfaici gasesti datasheetul si poate gasesti ceva compatibil..
 6. Nu vreau sa par carcotas dar tinand cont ca originalul costa 49.99 Euro pe viata , nu mi se pare deloc scump.
 7. Asta merge foarte bine(e proiectat de mine dupa schema din revista tehnium). Documentatia si cablajul in format pdf in atasament. @amudsen : de asta zici ? DOCUMENTATIE.pdf inverted.pdf
 8. Servicii Oferite : 1. Proiectare cablaj dupa schema 2. Realizare fizica cablaj imprimat. 3. Solutii "la cheie" ( executie de la inceput la sfarsit - Realizare cablaj, montaj piese , testare) 4. Copiere cablaje dupa o poza / cablaj fizic Preturi executie : - Simplu-strat fara soldermask 0.3 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) - Simplu-strat cu soldermask 0.6 Ron pe cm2 (>=0.4 mm ) - Simplu-strat fara soldermask - cablaj colorat in masa (ROSU , ALBASTRU, NEGRU) - 0.7 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) (Preturile variaza in functie de complexitatea cablajului - distanta dintre trasee , paduri, etc) Gaurire gratuita - 550 de gauri 1 singura dimensiune. Durata de executie 2-4 zile lucratoare. Livrarea se face prin Fan Curier ( 15 - 23 ron + tva). Pentru proiectare dupa schema preturile pornesc de la 15 Lei in functie de complexitatea schemei. Pentru solutii la cheie si copiere preturile se discuta in functie de complexitatea proiectului. Contact : aici(PM) / Ciolacualexandru@gmail.com , contact@chiplogic.ro / 0734 621 828
 9. Sper ca pozele vorbesc de la sine, eu nu vad traseul de gnd cu bucle de masa. In datasheet este toata documentatia necesara, e nevoie doar sa fie citita (am marcat in poza) dar nu am mai marcat si intrarea audio.
 10. Pai tinand cont ca am desenat placa, normal ca stiam dar asta a mai fost postat si prin alte locuri de mine si au sarit multi cu gura ba ca e difuzorul legat la iesire printro rezistenta, ba ca un pin e neconectat, etc :) Vroiam sa vad in ce ape ma scald (sa vad daca chiar se uita cineva pe datasheeturi).
 11. @Adrian_BBS Multumesc, majoritatea traseelor au peste 1.3mm , planul de cupru nu este masa (traseul de gnd este in puncte dupa cum se vede , tip caracatita). Am folosit plan de cupru doar pentru o rezistenta mai mare a cablajului si pentru o corodare mai rapida (tinand cont ca eu le si produc si nu imi place sa stau sa corodez 3 ore la ele) @donpetru : am modificat poza de profil ,regulile sunt reguli dar nu faceam nici o reclama ascunsa (atat timp cat nu aveam link direct, dar m-am conformat). Tinand cont ca am desenat fix dupa schema din datasheet, chiar nu ii vad utilitatea, oricat de incepator ar fi (de asta am si pus valorile componentelor pe silkscreen si specificatiile cu bridgeul). Momentan sunt fericit ca nimeni nu a comentat despre gaura lipsa de la unul din integrate. Placile au fost testate inainte sa le postez (eu mereu testez inainte). Posibil sa fac si o mini documentatie pentru un amplificator de 200w cu 2sc5200 si unul cu feturi dar momentan sunt prins cu altele (lucrez la un single end clasa A pe feturi 200w 8ohmi si 300+w 4ohmi)
 12. Tocmai de asta mam gandit ca e usor de facut si de catre incepatori , nemafiind nevoie de o schema, adica poti sa citesti un datasheet, mai inveti una alta, te mai documentezi si uite asa capeti experienta, nu ca le tai macaroana dar cand un cablaj are valorile trecute pe desen de ce ar mai fi nevoie de schema ? Daca nu avea legenda mai intelegeam si ca idee e facut direct in Sprint fara schema, la cat de complicat e..
 13. 1. toate valorile sunt direct in poze, schema e fix in datasheet deci daca tot suntem electronisti nu ii vad utilitatea.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.