Jump to content

i love the sound

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by i love the sound

 1. Dupa cum spune si titlul vand cont de hosting cu urmatoarele detalii in poze. PRET: 80 EURO PAYPAL Motivul vanzarii: plec in strainatate si din lipsa de timp sunt nevoit sa abandonez proiectele. Primul venit, primul servit!! Pentru orice detalii contactati-ma.
 2. Va multumesc donpetru, maine am sa incerc. Revin daca depistez ceva anormal.
 3. Cd-playerul are un fir care se numeste remote. La amplificatorul auto trebuie conectat firul remote pe borna plus ca sa porneasca, astfel e in stand by. Cand se conecteaza firul remote de la amplificator cu cel de la cd-player, amplificatorul porneste doar cand cd-playerul e aprins. Intrebarea e: se pot conecta 2 amplificatoare la firul remote de la cd-player?
 4. Buna la toti! Am o nelamurire in legatura cu conectarea a doua amplificatoare auto la firul remote de la cd player-ul auto. Este posibil legarea celor doua la firul de remote? Afecteaza cu ceva, se poate intampla ceva? Va multumesc!
 5. Deci sa inteleg. Compara tensiunea de iesire din transformator cu tensiunea de intrare de la baterie? Explicati mai "babeste" ca sa inteleg.
 6. Multumesc domnul @gsabac, am inteles cum se calculeaza tensiunile pentru trafo. Nelamurirea mea este ce rol are P1 din schema? Regleaza curentul de iesire , de intrare sau tensiunea pe integrat? Am intrat in ceata!
 7. Buna seara la toti. Vreau sa construiesc convertizorul din schema pentru alimentarea a doua module audio in masina si am cateva nelamuriri. Ce rol are semireglabilul P1 din schema, limiteaza curentul de intrare sau de iesire? Frecventa convertizorului se ajusteaza din C8. Exista vreo formula prin care se calculeaza numarul de sprire din secundar si primar, grosimea sarmei? Ca transformator o sa folosesc ETD39 Iar ca tranzistori IRF3205 in loc de IRFZ44. Tensiunea din secundar vreau sa fie de 2x 55v la 4A PE RAMURA. Va multumesc.
 8. Nu a spus nimeni ca acest amplificator simetric este ultimul "racnet" in materie audio. Vroiam ceva mai bun daca se poate.
 9. Aceleasi rezultate le-am obtinut si eu chiar si cu remireglabilul in scurt si curent de mers in gol de numai 22 mA . Chiar daca sesizam ca ceva nu este in regula cu semireglabilul, nu mi-am dat cu seama ca este in scurt. Va multumesc domnul @gsabac.
 10. Multumesc mult domnul gsabac. Ati facut treaba buna. Imi place cum arata simularea. Cu tip 35c tip36c pe iesire am obtinut aceasi putere ca si cu mjl-urile dar THD mai mic 0.023 la + - 35V , sarcina 4R. O sa rectific pcb-ul creat de lecton cu modificarile aduse de dvs. Daca sunt doritori o sa postez pcb-ul dupa ce termin. Va multumesc pentru timpul acordat !
 11. Domnul @gsabac puteti posta fisierul multisim cu modificarile aduse? Multumesc!
 12. Multumesc donpetru pentru efortul depus. O seara faina!
 13. Multumesc domnu @gsabac. Am incercat si cu sarcina de 8R iar rezultatul este: disipare 24W , THD 0.170 , CONSUM 1A Atasez fisierul multisim. Poate am gresit in schema dar ma indoiesc. Am verificat atent de 3 ori schema si nu am descoperit nimic anormal este exact ca si in schema din fisierul pdf al lui letcon. Precizez ca sunt un incepator al electronicii si o fac din pasiune . amplificator simetric 50w.rar
 14. Multumesc de intampinare domnul @gsabac . Ca tot venii vorba de simulare in dimineata aceasta avand putin timp liber , m-am gandit sa simulez schema iar rezultatele sunt urmatoarele. THD 0.270 prea mare! Ceva recomandari din partea specialistilor sunt bine venite. O imagine face cat 1000 de cuvinte.
 15. Letcon ai simulat schema modificata de tine? Thd, putere respuns in frecventa? Imi place cablajul proiectat de tine . As vrea sa construiesc 2 module.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.