Jump to content

tiristor

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tiristor

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 08/03/1949

Recent Profile Visitors

4,537 profile views
 1. LA MULTI ANI tiristor!

 2. LA MULTI ANI tiristor!

 3. Problema e ca atunci cand cumperi nu-l poti desface sa vezi.Mai sunt si telecomenzi cu coduriputine,pt tv sau alte aparate mai vechi ,nu au codurile .
 4. Dupa stinta mea pompele de recirculare sun de puteri mici 60-150w maxim.Pompa de recurculare e originala?
 5. Radule multa Bafta pt tine si familia ta.bucurate de al mic cat e mic,cand cresc apar adevaratele probleme de familie.Va doresc tie si sotie nopti linistite si multa sanatate voua si alui mic.
 6. SIG!Dupa tantalaul de Boc si gasca lui nu te lua.Recent la ExPO Arad in zi noroasa apa la iesirea sin panou solar avea 78-83 de grade celzius.Deci e rentabil,ca pt profani nu poate fi,e politica.Panouri fotovoltaice de nu ar fi scumpe lumea ar cumpara in nestire.Asa ca acum singura solutie pt cei care nu-s plini de bani e sa-si faca Home Made cum se pricep. Am studiat la expo panoul cu tub vidat.sticla este inegrita,dar consider ca si fara vidare ,vara ajung la temp.. de 90*C.
 7. Am gasit cu intarziere anuntyul de mai sus.Nu ma deranjeaza ce si cum ,sa functioneze si de e si programabil ma ajuta la respectarea precisa a bobinelor pt motoare,sau transformatoare. . Multumesc.
 8. Nu stiu de ce se dace atata caz ?Pasaportul va avea o banda ca si cartile de credit cu toate datele tale saui ale mele si cu specificatii ca ai datorii,condamnari...etc.Practic avem deja un inplant genetic numit ADN.
 9. In mod normal la descarcare se produce un varf de curent de autoinductiecare iti strica placa.Teava de gaz nu e la pamantare deci nu poate sa curenteze.In mod normal nici nu e voie ca teava de gaz sa fie inpamantata si nici atingere la pamant sa aibe.
 10. Mult conteaza omul care e dascalul tau.a fi dascal e o chemare ca si chemarea ta pt meseria pe care o practici.Fiecare din voi ati aratat partile pozitive si negative ale prezentului precum si a trecutului.Rolul hotarator e dascalul care stie cum sa stapaneasca si sa faca elevi sa asculte,sa bage in ei atractia pt materia respectiva.Prin ani 60 eram la o scoala de cartier rau famat.Si asa cum s-a spous faceam misto de proful de romana.Tipul sa inbolnavit si a fost inlocuit de un alt dascal.A intrat in clasa si fara sa faca prezenta a inceput sa vorbeasca calm despre Eminescu.s-a facut o liniste ca se auzea musca.Toti golani ce eram ascultam vrajiti expunerea.Directorul scopli a bagat capul pe use ca a crezut ca am fugit de la ora.Acel dascal era un dascal adevarat si l-am respectat si noi derbedei.Mai tarziu,la profesionala am intalnit alti dascali care stiau pedagogie.Fii mei au facut scoala inainte de 89 ,dar nu mai a fost ca cea de pe vremea mea.Chiar de erau uni profesori mai vechi.In concluzie vreu sa va zic ca meseria de dascal nu e usoara si tre sa ai chemare pt ea.Dar atunci si acum ,multi fac facultate la sfatul sau insistentele parintilor.Eu i-am lasat pe baieti sa aleaga si bine am facut,se descurca.Ganditiva la asta si analizati cele scrise.Intrarea inainte de 89 la facultati era grea ca erau limitate locurile,acum ai bani faci facultate si dupa ce termini habar nai ce sa faci.
 11. De foarte mult timp caut numarator reversibil cu afisaj mare.Dar nu stiu unde sa gasesc si la preturi convenabile.
 12. Releu!Sunt o gama foarte mare de rulmenti ,asa cum sa aratat mai sus plus rulmenti de presiune...etc.In general cand cauti rulment il cauti in functie de proiectul de care ai nevoie.Si cand cumperi ceri pt ce ai nevoie si ei din catalog iti vor recomanda.Cataloage de rulmenti gasesti doar la vanzatori de rulmenti[daca?] au.dar cel mai recomandat este sa vorbesti cu un mecanic care stie ce si cum despre rulmenti.
 13. Este o solutie veche si foarte eficienta. O am si eu la un calculator cu display de 7 segmente vechi din ani 80.
 14. Pai Solutia de calcul poti sa o faci plecand de la un boiler electric de 80 lcu rezistenta de 2kw.Dar in comert se gasesc centralew electrice monofazate pt suprafete de 20mp,de 2-4kw. Sau pot fi construite Home made,principiul e acelasi cu motor de recirculare si vas de expansiune.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.