Jump to content

Ldhas

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ldhas last won the day on January 7 2018

Ldhas had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Ldhas

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Romania
 1. Dle.Elco eu consider ca CD-urile actualmente sunt depasite.Pentru redarea unui sunet de calitate avem nevoie pe langa sursa de semnal si amplificator si de niste boxe de calitate.Nu merita sa investiti in playere la acest pret,nici amplificatoare de 100Khz(multi nu aud peste 12khz) daca nu avem cu ce asculta.Boxele sunt la fel de importante ca tot lantul audio.Pe boxe bune (de calitate) totul va suna bine si banala caseta audio.E doar o parere personala nu va infuriati pe mine.Numai bine .
 2. Fantastic cate controverse,domnilor vorbim de casete folosite in anii 90 la noi mai exact dupa revolutie,pe vremea lui chiar a fost ceva ,ascultate cu un deck bun.Tin minte ca aveam la acea vreme o sursa(studio de inregistrari) care folosea compact discul ca sursa de semnal si sunetul reprodus de acea caseta era fenomenala,iar dupa 96 foloseam doar CD.Actualmente casetele ca si CD-urile sunt istorie (nu am mai ascultat caseta de mai bine de 20ani si CD de mai bine de 10ani).Chiar nu inteleg rolul disputelor, toate au avut farmecele lor cu bune si cu rele.
 3. Salutari.Sa stiti ca o caseta (in special cele metal) suna mai bine ca si un Mp3 actual ,depinde foarte mult si de deckul cu care inregistram si redam caseta.Singurul dezavantaj la cele metalice e ca nu se pot inregistra cu nivel mare.Apropo cel mai bun deck (pe care l-am intalnit) pt redarea caseterol audio a fost Sharp RT100 cu un dolby bestial.De multe ori nu faceai diferenta la sunet dintre un compact disc si o caseta audio.
 4. Am facut nenumerate proiecte de pe rockola,corector,crosower,protectie curent continuu,amplificator....si toate au functionat din prima.Referitor la acei +-72 v/4ohmi puteti optine 400W.
 5. Cum am citit aveti doua comutatoare.Daca e asa atunci cel din secundar e reglajul brut iar cel din primar cel fin.Tensiunea si curentul debitat sunt intr-o corelatie deci daca stiti ca creste sau scade amperajul evident va creste sau scadea si tensiunea.Sper sa fie de folos.Am reparet cateva astfel de redresoare/robot aveau culoare rosie cam la aceleasi dimensiuni.Pornirea e prin contactor poate e acelasi model?
 6. Exista alte metode de calcul si nu asa simlu(nu stiu ce ati masurat la iesirea amplificatorului?).Daca amplificatorul spune ca sarcina trebuie sa fie de min.8 ohmi atunci il adaptam la aceste cerinte altfel adio etaj final.Daca e mai mare nu-i o problema doar scade puterea debitata.
 7. E clar marian 78 are ceva cu dumneata numai la aceste postari reactioneaza.In jurul casii nu cauta doar la vecinu in curte.Sunteti un mare caracter ca aveti atata rabdare Dl. Donpetru.Toata stima.
 8. Din experienta proprie va spun(la cele cu tole,la toroidal cred ca e la fel): 1.Daca aceste infasurari nu sunt facute cu bobinaj de calitate poate influenta,daca e de calitate nu. 2.I mers in gol depinde de nr.de spire /volt,daca nu e bine calculat el creste si implicit se incalzeste transformatorul.
 9. Vedeti ca cautati in directie gresita,daca alimentati becul cu faza si impamantarea prizei e normal sa sara siguranta fiindca e diferentiala.Verificati ce siguranta aveti,99% ca e diferentiala pe casa scarilor..
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.