Jump to content

Mihai_BS3

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mihai_BS3

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. Va salut, Revin cu detalii: 1. "Parkside PET 23 Vario" este controlat de un attiny13, care pare a comanda doi tiristori inseriati. Cineva a incercat sa-i strapeze si a prajit cablajul. Problema consta in faptul ca placa are aplicata o substanta neagra, opaca si extrem de dura, care nu-mi permite a preleva schema si valorile componentelor aferente. 2. "ESCO Duotronic 606" este controlat de trei CD-uri; 4011, 4017 si 4093. Problema consta in faptul ca nu-i inteleg modul de functionare mecanic. Un manual de utilizare sau cineva care a lucrat cu un astfel de capsator, mi-ar fi de mare ajutor. TCB
 2. Ce vremuri... Am citit 10 minute si-am inceput sa lacrimez precum muierile care priveau la Radacini in alb, negru si nuante de gri (cand il chinuiau pe Kunta Kinte). Nu, nu glumesc; sunt un nostalgic incurabil si cele citite m-au facut sa retraiesc vremurile din perioada in care eu am cele mai frumoase amintiri. Da! ati ghicit; sunt un nostalgic al vremurilor ante-decembriste (catalogat in prezent ca fiind un "comunist nostalgic" - de catre niste tineri carora le-a fost ascuns trecutul si carora le-a fost distrus viitorul). Revin la topic si ma rezum a va spune doar atat: D.p.m.d.v. am habar de cateva, incerc sa-nteleg mai mult si sunt constient ca viata nu-mi va fi suficienta sa ma pot declara specialist la ceva din cele cateva. Sunt genul de om care vrea sa le stie/faca pe toate si se multumeste cu experienta dobandita in repetarea incercarilor. Prima mea experienta in domeniul electric a fost analizata si documentata de medicul Shoumbaun, care a constatat ca nu am leziuni grave si a concluzionat ca distanta la care am fost "aruncat" se datoreaza socului electric care mi-a provocat o activare extrema a muschilor membrelor inferioare(aveam trei ani, am gasit o andrea, am bagat-o in priza si am zburat precum superman). Dupa doi ani, cred ca m-am gandit sa incercat cu ceva mai mic - un cui de 6 cm. Surpriza! efectul a fost similar, doar ca pe acesta l-am si memorat; si l-am memorat atat de bine incat acum. cand lucrez cu 220, am bufeuri extreme. Si asta avand in vedere ca, in ciuda acestei fobii capatate din frageda pruncie, pana acum am avut multiple "energizari" cu 220(unele fiind chiar cumplite), Oricum, cert este ca de la varsta de 5 ani am inceput sa privesc prizele cu mult mai multa... maturare. Va salut cu respect! si sper sa mai avem ocazia sa ne citim. TCB.
 3. Sa-mi fie cu iertatare, dar eu n-am gasit unde ne prezentam la sosirea in aceasta comunitate. Daca am omis ceva, va rog sa fiti ingaduitori si sa ma indrumati. Toate cele bune!
 4. Va salut! Nu ma pricep, dar am auzit ca atunci cand ai un site cu utilizatori autentificati poti sa-i clonezi si sa-i transferi in cloud - unde clonele respective nu vor face decat sa vizioneze toate reclamele necesare. Cu respect.
 5. Va salut cu respect, Am si eu o problema cu doua capsatoare electrice si sper sa ma puteti ajuta. Am cumparat aceste capsatoare prin olx si m-am pricopsit cu doua vechituri despre care nu gasesc nimic pe internet. Modelele sunt: 1. "ESCO Duotronic 606" (la care nu inteleg nici macar modul mecanic de functionare); 2. "Parkside PET 23 Vario" ( cu electronica manarita si prajita in mod barbar). Orice informatie este binevenita. Va multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.