Jump to content

GAVAN MIHAI DORIN

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GAVAN MIHAI DORIN

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  ZARNESTI
 1. am impresia ca dioda ar trebui montata in parallel cu bobina pt ca asa exista o cadere de tensiune ,gresesc ?
 2. si eu am facut-o .....am zis ca poate nu am piesele bune..:)
 3. O sa fac schema propusa de dv,trebuie sa mai caut un microintrerupator cu lamella,am doar o bucata,oricum curentul de actionare nu este mare,as putea improviza ceva in locul acelui contact macar de proba,multumesc pentru sfaturi.
 4. Multumesc de idei,nu cumva se pot folosi doua comutatoare la capat de cursa care sa inverseze polaritatea ? gen ultima schema dar fara tija care actioneaza comutatorul de sens ,am ceva comutatoare 2 x 3 pini n.i si n.d, ?
 5. Interesanta si partea cu comanda mecanica. Cit costa investitia ? nu conteaza in ce parte porneste,doar sa fie in du-te vino non stop.
 6. Da,m-am gindit si eu la asta dar totusi exista automentinere la functionare ?? motorul nu are viteza mare,are reductor si nu este problema sa depasasca limita ghidajului unde actioneaza.As fi incintat daca mi-ati putea face o schema,multumesc.
 7. Salutare,am o automatizare de facut cu un motor de c.c. 12v,care practic angreneaza un sistem de roti dintate dintre care una functioneaza pe un ghidaj de 50 de cm lungime,problema se pune ca la capat de cursa sa nu se opreasca ci sa-si schimbe sensul de rotatie si sa culiseze in partea opusa si acest lucru sa se repete practic la infinit,pina cind este oprita alimentarea generala.Vreau o schema dar sa fie cu relee si limitatoare de cap de cursa,ceva simplu.ceva de genul asta : cursa st. | | cursa dr. Ce am gasit eu functioneaza doar manual ,problema este ca motorul sa faca toata cursa si sa revina ca un perpetuum mobile.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.