Jump to content

Nanotech

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nanotech

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. S-a rezolvat. Se poate inchide.
 2. Din cate stiu IPRS Baneasa producea componente discrete si integrate analogice: seria betaA, ROB, betaE, betaU, etc iar cele logice se fabricau la Microelectronica seria MMC, procesorul Z80 si chiar memorii RAM daca nu ma insel. Daca gresesc, mea culpa.
 3. Pentru inlocuire am folosit Samwha, cei coreeni. E singura firma de la care imi pot completa o lista de condensatori. Daca vreau Nichicon, Elna, Kemet sau mai stiu eu ce, mi se spune ca nu au o anumita valoare si ca urmare trebuie sa fac un ghiveci calugaresc din mai multe marci. Din cate stiu au ceva traditie si astia (de prin 1955). Nu am auzit pe cineva sa se planga iar in legatura cu ce se vinde la noi, Nichicon de exemplu, s-ar parea ca sunt facuti prin Bulgaria. O stiu de la cineva care lucreaza in domeniu. Nu stiu cat e de adevarat dar cand ma gandesc ca atunci cand IPRS Baneasa producea "cate in luna si in stele", bulgarii nici nu visau la o asemenea industrie. Referitor tot la Samwha, i-am folosit in scule cu pretentii si nu am sesizat diferente.
 4. Va salut, La rugamintea unui prieten, am luat acest deck pentru a rezolva cateva probleme legate de el. L-am adus in parametri dar acum ma lovesc de altceva: la redare, am un fel de brum care iese si mai mult in evidenta in pauzele dintre melodii sau in pasajele cu nivel audio mai scazut. Brumul (ca sunet) e ceva asemanator cu o lipsa de masa dar nu foarte puternic. Am verificat toate legaturile la masa si ce ar putea fi legat de asta si nici un rezultat, totul e ok. Am observat ca acest brum este numai pe playback, doar la redare. Daca comut pe inregistrare, fara semnal si dau run nu se mai aude. Dupa care mi-am indreptat atentia catre motor. Am banuit ca poate el e cel vinovat si l-am alimentat separat... nici o modificare. Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o idee? Multumesc
 5. Multumesc de raspunsuri zal si ola_nicolas.
 6. Toti condensatorii sunt Matsushita si au aceleasi caracteristici notate pe ei. Probabil ultima varianta, cu lotul de productie e valabila. Multumesc de raspuns.
 7. Va salut, Am o intrebare oarecum banala dar nu reusesc sa gasesc un raspuns. Schimb condensatorii dintr-un deck, un Technics si am vazut ca sunt condensatori electrolitici de culori diferite, ca sa spun asa. Cu albastru, galben si gri cu magenta. Imi puteti spune va rog de ce sunt "colorati" diferit, deoarece au aceleasi notatii, aceleasi valori, aceleasi game de temperatura...? Pun si o poza pentru exemplificare. http://imgur.com/a/vNRU3 Multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.