Jump to content

victor postolachi

Tehnium Azi
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

victor postolachi last won the day on February 18 2015

victor postolachi had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About victor postolachi

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 05/15/1989
 1. Caut analog la microcircuitul BT608M, capsula SOP10, se utilizeaza ca preamplificator in amplificatorul MC CRYPT PA3000 MK III.
 2. Si fiindca merge vorba despre amplificatoarele MC CRYPT, am si eu unul numai ca nu e PA8000, dar PA3000MK3, rog sa postati schema dac o are cineva, amplificcatorul e diferit de modelul PA8000.
 3. Multumesc tuturor pentru ajutor si atentie, dar cu parere de rau dynacord nu a postat nici un service manual pentru acest model de dinacord seria 3, azi am primit informatie de la un coleg. Ceia ce tine de sursa de alimentare este in comutatie.
 4. Salut tuturor, Poate detine cineva service manual la Dynacord powermate 1000-3, va rog sa o postati, ma intereseaza partea de amplificare si SMPS. Mersi mult!
 5. Noroc! Schimba condensatoarele electrolitice de pe alimentare cele 6, ar fi de dorit sa schimbi toti condensatorii electrolitici din amplificator.
 6. M-a gindeam eu la IRFP360 dar nu prea increzut o s-a incerc, jucaria este made in China. Incerc si va zic la toti poate se mai intilneste cineva cu Chinezaria asta... Sanatate!
 7. Azi e ziua dumnevoastra si singura posibilitate este de a v-a felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa v-a ajute sa descoperiti unde e dragostea adevarata. La multi ani DONPETRU!

 8. Cu ce se poate de inlocuit acest tranzistor, GT2181 (audio IGBT). http://i00.c.aliimg.com/club/upload/user/1/8/b/8/18b8c2c417c5abd90f336b5c3f38d898.pdf La multi ani!
 9. Buna tutturor! Caut schema electrica principiala a masinei de spalat Samsung WF-J1461,J1061,Sunt arse de tot niste rezistoare si nu stiu ce nominal au.
 10. BUNA! Ajutatima cu schema acestui televizor KANSAI KTV-505. Multa sanatate!
 11. Sutin parerea lui Donpetru referitor la fiecare utilizator sa puna in galeria sa poze cu echipamente audio sau geva de genul asta. Multa sanatate!
 12. Buna! Parerea mea este: Poze cu interiorul amplificatoare de putere care se utilizeaza la sonorizari, teste cu ele etc. Principii de bobinare a transformatoarelor din SMPS si cite ceva mai profund despre SMPS. O rubrica unde sa se posteze cele mai noi aparate electronice aparute pe peata si chiar poze cu interiuorul. Multa sanatate!
 13. Buna! Multumesc de aprecieri, feturile le comand cu o frecventa de 54-55KHz. Astazi o testez cum functioneaza cu sarcina,dupa care fac toroidalul dupa cerinte, findca este cam greu s-al nimeresti din prima, apoi o modific la putere mai mare sa vad ce rezultat imi va da.
 14. Buna tuturor! Mi-am pus ca scop de a realiza o sursa de alimentare in comutatie de putere mica, pentru a acumula cunostinte practice in domeniu si dupa acesta sa realizez o sursa in comutatie si mai performanta . Pentru inceput schema am simulato in multisim si am modificato pentru parametrii ce imi trebuiau. Schema este postata mai jos si etapele de realizare a cesteia. Sursa functioneaza la o frecventa de 55KHz, tensiunea in secundar se obtine in dependenta de numarul de spire bobinat. Cu alte detalii revin pe parcurs.
 15. Buna! Nu asta din imagine este made in China de la Proaudio Chisinau.http://proaudio.md/index.php?pag=catalog&cat2=6&brand=17 TONYLEE este produs de Italia si au fost realizate vreo 100 bucati dintre care citeva au ajuns si in moldova,in prezent nu se mai comercializeaza din cauza ca au aparut altele modele mult mai performante si mai usoare dupa greutate ca cum ar fi POWERSOFT. http://powersoft.ru/
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.