Jump to content

Tonibalaita

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tonibalaita

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/15/1964

Profile Fields

 • City
  Roman / Neamt
 1. Am cumparat presa de la o firma care nu mai exista. Am avut probleme cu ea de la inceput. Ma face sa cred, dupa cele spuse de voi, ca montajul si piesele componente ale presei sunt naspa. Plecand de la faptul ca rezistenta este ok, am gasit pe un site piese cu care as putea face o alta presa de la inceput. Am gasit timer, sonda , temporizator, buzz, led indicator, dar nu am o schema de montaj. Am cunostinte vagi ( casnice :) ). Ma poate ajuta careva s-o scoatem la capat ?
 2. Multumesc Flomar pentru raspuns dar , uite ce scrie in anuntul de la chinezi: Voltage ,220V/110V Frequency ,50HZ/60HZ Wattage ,400W Highest temperature ,399 Centigrade degree Size : 14CM*8.5CM In rest, cu aparatul de masura, verific doar continuitatea unui cablu :) ! Le am cu altele ! Daca ai rabdare si bunavointa sa ma inveti si sa ma ajuti, poate ma revansez altfel ! La mine in zona, nu prea dau de meseriasi, iar care sunt sunt muuult prea, prea ocupati cu chestii asa marunte !
 3. Salut ! Am o presa termica pentru imprimat sepci si , i-am schimbat rezistenta. Am cumparat-o din china ! Nu prea cunosc engleza iar pe site-ul de cunde am cumparat-o scria ca se alimenteaza 110v/230v. N-am nici-o schema de la ei. Am montat-o si cred ca tensiunea de alimentare este de 110v pt ca se incalzeste prea repede. Utilajul are un termostat cu timer. As dori sa verific daca rezistenta se alimenteaza la 110v sau la 220v. Posibil sa fie si alta piesa dusa. Nu le am cu electrotehnica !
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.