Jump to content

maresaldeflota

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About maresaldeflota

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. Caut o schema pentru amplificator pe lampi pentru casti deoarece amplificatororul meu nu are iesire pt casti.
 2. Care se price sa o faca, ca eu unul sunt depasit :) tensiunea este unde la 10.5v acum.
 3. Si daca iese fum :) (ce valori ale rezistentelor sa folosesc?)
 4. Pe pc este demential, nici vorba de distorsiuni ale sunetului muzica veche si cea instrumentala gen jazz etc bestiala, nu am auzit vreodata ceva atat de bun! Personal merita fiecare leu cheltuit(fie si aiurea) si fiecare gram de transpiratie :)
 5. Sincer : Se aude extraordinar! Bassul extraordinar! (distorsiuni abia la volum maxim) Instrumentele se aud foarte bine Vocea - calda (alte distorsiuni nu am intalnit, probabil dispar dupa bias) Nu pot asculta la maxim pe castile mele ath de 40 ohmi care pana si pe xonar ds cu ad823 duc bine, probabil si datorita volumului are distorsuri. Nu stiu cum ar suna la voltaj mai mare, nu am cum. Folosesc electroharmonix gp. Soundstage extraordinar fata de placa mea audio tunata mult mai placut. Nu ma asteptam la ceva bun, la ce auzisem, probabil conteaza si condensatorii. Sunt destul de multumit (vibreaza si acum basul arianei grande in cap (intradevar la volum maxim exista distorsuri, am vazut ca daca fac ce au facut si altii pe forum mici modari cu alti condensatori de valori mai mari or disparea, m-am concentrat pe sa il fac sa mearga). Una peste alta multumit!(auditie de pe lg g2, la calc probabil se aude mai bine, conteaza si fisierul)
 6. Atunci cand il termin de asamblat ii fac si un mic review!
 7. Lasa asta, am crezut ca e ceva universal la adaptoare nemaifolosind demult unul, si am mers ca chioru :)
 8. Trebuie sa o iau de la capat, placuta sa exfoliat plus fludor aiurea plus condensatori stricati, rezistentele nu le mai recuperez deci de la capat si apoi vad!
 9. La mufa externa a alimentatorului. http://www.tme.eu/gb/details/ac_dc-lv12_1/mains-power-supplies/lvsun/ls-pw12-12v1av/ https://www.google.ro/search?q=dc+jack+polarity&oq=jack+dc+pola&aqs=chrome.2.69i57j0l3.4714j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=-ah4nCNEJJ2H7M:
 10. Ca sa iasa fum trebuie sa pun +_- si -_+, de aia scoate fum am confundat la transformator + cu -, gandind-u-ma ca - e in centru si + afara, defapt e invers :) am m-ai stricat si condesatorii nichicon la 3 lei bucata :), o iau de la capat :)
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.