Sari la conținut

goctav

Members
 • Număr conținut

  67
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

goctav a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 5 2016

goctav a avut cel mai apreciat conținut!

Despre goctav

 • Dată Naștere 03.12.1968

Profile Fields

 • Oras
  Brasov

goctav's Achievements

Membru

Membru (1/6)

3

Reputație Comunitate

 1. Un modul are 24v . Nu pot folosii eglizatoare de 12 v ca nu am 12v pe modul un modul are 444 celule de 3.6v 3400mA 6 in serie.
 2. Sall Baieti. Vreau sa egalizez doua module de 24v 6s (Tesla module 9S ). Sunt legate in serie cele doua module pt 48v. deci 24V+24V=48v /250Ah fiecare modul are BMS lui aici nu-mi fac probleme. Problemele apar ca cele doua module tre sa fie echilibrate. Cineva ma poate ajuta in acest sens? Va multumesc
 3. Am ridicat Eoliana. Lenz 2.la 2 - 3 m/s am crezut ca zboar? de pe postament. Am legat-o cu sarma. Am nevoie urgenta de dump load.
 4. Aceasta schema facuta de @gsabac ar trebuisa sa functioneze asa ; de Ex. ca un potentionetru reglabil electronic : eu daca dau o tensiune de intrare de 1v triacii sa se deschida sa spunem 10% ,daca dau semnal de intrare de 2volti triacii tre sa se deschida la 20% --->ca exemplu am dat << -eu asa vad ca tre sa functioneze corect franarea gen eolian . In acest fel se pune sarcina (rezistentele de dump) progresiv pe generatorul eolian si in acest fel se poate regla turatia eolienei in functie de incarcarea grupului de baterii. Dar daca cand ii dau 1 volt pe intrare, triacele se deschid la maxim si pun toata sarciana (rezistentele de dump) pe generatror, acea eoliana o sa mearga in suturi . Va multumesc.
 5. Mai jos am descris cum lucreaza Midnite PWM. Midnite : Main Aux Screen shows both Aux1 and Aux2 functions: Off - Places output to Low state (0 Volts). Auto - Selects the assigned function to the Aux output or input. On - Sets output for Low state (12 Volts or Relay On). Diversion This mode will turn Aux 1 on when it reaches a set point based on battery voltage (V High) and turn it off at another set point based on battery voltage (V Low). It also allows you to set a delay time in seconds the Classic will wait before turning Aux 1 on after reaching the V High set point. It also allows you to set a hold time in seconds the Classic will wait before turning Aux 1 off after reaching the V Low set point. The graph below describes the relation in Aux 2, between voltage and time. The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux The difference in Aux 2 is the 2 is the 2 is the use of PWM running at a use of PWM running at a hundreds of Hz rate and is suitable for use with Solid State Relays (SSRs). The way this works is: user sets a desired threshold and a width voltage, this means that at the desired voltage (VOLTS), the aux will start to PWM and it has to go above or below the width to completely change states (from 0v to 12v, or from 12v to 0v depending on the user selection, active high or active low). This gives a much smoother transition.
 6. Va multumesc am gasit pe TME :Triacul Triac; 600V; 40A; 50mA; TOP3; Ambalaj: tub Produc?tor: ST MICROELECTRONICS Denumire produc?tor: BTB41-600BRG Este bun? Rezistentele de ajuns sa fie de 0,6w? am sa comand toate piesele de la TME am sa fac schema Dv si va multumesc
 7. Nu ma refream la asta. Acel releu sa cupleze cand primeste semnal o data cu triacele sa cupleze sarcina pe geneator, dupa cuplare, triacele isi fac treaba crescand sarcina pe generator in functie de semnalul primit de PWM. Am desenat si in schema unde sa se puna contactele intre generator si rezistenta de Dump. Am o nelamurire ,daca semanale de PWM nu se sincronizeaza cu frecventa generatorului este posibil ca triacele sa raman deschise la maxim indiferent de fecventa data de de PWM? Va multumesc.
 8. Pt a buna izolare a rezistentelor de "Sunt" este bine sa folosim un releu sau contactor electronic cu comanda de pe intrare. Contacetele se vor inchide in momentul cand pe intrare apare semnal de PWM implicit pe bobina releului.Acim sa vedem unde il intergam in schema..Cred ca asa au procedat si cei de la Midnite la Cliperul lor. Ce parere aveti @gsabac ? am atasat .
 9. adica vrei sa zici ca asta ai pus? STTH2003CG 10 amp 300v eu zic ca mergea si asta STTH6003CW 300V; 60A; 55ns
 10. @spirake, de ce nu ai folosit punte trifazata separata pt dump load.? Nu tre sa folosesti aceiasi pute trifazata si pt incarcare si pt dump load. Mai cumperi o punte trifazata .
 11. Nu a mai facut nimeni o microhidrocentrala? . Colegul de mai sus nu a specificat rota cu zbaturi(roata de moara) unde ai cuplu care il transformi in turatie Roata de moara este folosita din cele mai vechi timpuri si este eficienta.
 12. Uitati ce am gasit aici: http://www.homemade-circuits.com/2013/09/simple-electronic-load-controller-elc.html
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.