Jump to content

Cobra

Tehnium Azi
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cobra

 • Rank
  Premium User
 1. sonda mea arata ca cea din imaginea nr 2. la mine si acuma ca ii mai frig ajunge la 19 grade cu sonda. poate o sal duc afara intro zi mai racoroasa si ii pun sonda.
 2. ce parere aveti de acest osciloscop? osciloscop in loc de stelutele alea admin edit: trimiteti-mi un PM
 3. multumesc. problema rezolvata Q1 era ars. acum merge ca nou
 4. aparat de masura mai am unul. pretenul meu este plecat in vacanta
 5. am fost schimbat rezistentele R66, R68, R69. dar asa imi amintesc exact dupa ce sa ars aparatul am verificat toate scalele si ohmetrul mergea. era problema numa la scala de temperatura si V~.dar acuma se pare ca ohmetrul nu merge
 6. am un multimetru MY 64 si sa stricat. am legat ampermetru la o sursa reglabila . si am uitat sa mai decuplez ampermetru si am mutat pe scala de termometru si cu sonda am pus pe un tranzistor care nu era izolat de radiator. si a puscat aparatu. nu mergea V~ si termometru. am desfacut am pus alte piese noi. erau 3 rezistente puscate. dupa ce leam schimbat toate bune si frumoase. dau sa masor niste rezistente si surpriza pe orice scala in afara de 200ohmi si 2K imi arata 10K cu sondele in aer. daca scurtcircuitez im arata 0. dar daca pun o rezistenta numa valoarea ei nu indica. ce so fi intamplat?
 7. da este cel de pe celalalt forum. dar totusi mie mi se pare destul de vechi acest osciloscop pentru pretul asta.
 8. ce parere aveti de acest osciloscop? si daca merita 150RON?
 9. tabelul acela nu inseamna proape nimica.kitul acesta de amplificator nu functioneaza normal in 2 ohmi. impedanta minima este 4 ohmi de accea punanduse in punte va rezulta o impedanta minima de 8 ohmi
 10. obtii cu sigurtanta mai mult de 200W. aici scrie totul ce trebuie sa stii ca mie mi lene sa explic
 11. vorbesti prostii . cu un traf de 630W 2x33Vca obti cam 220W pe 4 ohmi. iar in 8 vreo 150W nu mai imi aduc bine aminte. da se poate lega in punte cu un defazor.
 12. daca ma uit mai bine la postul anterior la nr. 4 iati scris ca transformatorul sa aiba pe ramura 30V~ si cam 5 A. rezulta 600W . deci daca eu am exagerat cu transformatorul ati facut si dumneavoastra la fel
 13. daca o sa foloseasca amplificatorul in 4 ohmi nu ii prea mare transformatorul. vezi ca urechea te poate insela. mai bine dai un sinus de 1khz si vezi pe osciloscop cat poate scoate amplificatorul.
 14. poate sa alimenteze linistit la 2x33V~. in rest iam zis si eu acelasi lucru
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.