Jump to content

nicub

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nicub

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  arad
 1. Buna ziua, TV Panasonic TX-26LXD70, Chassis: LH64 nu porneste, LED-ul rosu clipeste in serii de 4. La comutare la retea 230v se aude cum releul cupleaza, apoi dupa 2-3 secunde decupleaza si incep clipurile. Am masurat tensiunile pe P-Board TP823 am 5v=ok, TP825 am 24v in momentul in care cupleaza releul si imediat ce decupleaza nu mai am tensiune. Asadar, 0v. Pe placa AP-Board se intampla la fel, am tensiuni normale cand cupleaza releul si 0v imediat ce releul decupleaza. Aici singura tensiune buna o am pe TP7103=5v indiferent de starea releului. Am masurat toti conzii electrolitici de pe placile P-Board si AP-Board si se incadreaza in valorile ESR-metrului. Are cineva o idee despre acest defect? Multumesc!
 2. romani, nu aruncati banii! dispozitive, aparate minune nu exista. Economie la energia electrica facem prin alegerea aparatelor cu consum redus (TV, calculatoare, becuri,etc)
 3. prelungitorul avea aproximativ 4m lungime, insa sectiunea era de 1mm2. Eu sunt nedumerit de faptul ca in caz de scurtcircuit nu am protectie, caz in care poti avea incendii la valori ale amperajului mult mai mici. eu credeam ca un scurtcircuit intre faza si nul cu 2 lite de grosimea firului de par trebuie sa declanseze intrerupatorul, altfel arde totul. multumesc pentru ajutor! daca aveti si alte pareri, completari, va rog!
 4. cum spuneam am intreruptor automat marca schneider, tip 1P, 16A, nu siguranta automata, multumesc!
 5. Buna ziua, rog colegii de forum care au cunostinte despre acest subiect sa ma ajute in elucidarea problemei. De la o priza 230v'16a alimentez, printr-un prelungitor, o aeroterma de 2000w. La un moment dat am auzit un pocnet, zgomot in camera unde am prelungitorul in cauza, ajuns la fata locului constat cu uimire ca prelungitorul (cablu) ardea. s-a supraincalzit, izolatia s-a topit si conductorul de faza a ajuns in contact cu conductorul de nul rezultand bubuitura si focul. Intrebarea este de ce nu a declansat intreruptorul? intreruptor marca schneider 1P-16A pe faza si 1P-20A pe nul. astea le aveam in casa cand am inlocuit sigurantele clasice cu intrerupatoarele. conductor de la tablou la priza 4mm2. Nu am pamantare la priza. multumesc celor care se vor stradui sa ma lamureasca!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.