Sari la conținut

outtek

Members
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

Orice postat de outtek

  1. Salutare donpetru, c8 si c46 de 1nF ar fi o problema daca ar fi ceramice? Multumesc, Florin
  2. Salutare donpetru, absolut de acord cu ce spuneti, am intrebat in ideea sa nu fie ceva de genul sa iasa fum :)), exagerez binenteles, intre timp asamblam ce se poate si vedem finalizarea cu softul la sfarsit si sa speram ca e totul perfect. Numai bine, Florin
  3. Salutare donpetru, am observat ca ati spus ceva de validarea cablajelor, sa inteleg ca e posibil sa asamblam si sa nu mearga? Sau sa avem ceva probleme sau sa modificam ceva?
  4. Salutare donpetru, amplificatorul observ ca cere in lista de piese o punte de 15A, nu este mult? intreb ca in stocul meu de piuese nu mi m de 15A dar am de 8A la 400V, la ce consum aparent ar avea el si 8A este mult, deci as putea sa o folosesc fara probleme. Multumesc, Florin
  5. Salutare donpetru, o intrebre in legatura cu tranzistorul BC171B, dupa cum probabil stiti nu se gaseste ( cel putin la tme, este afisat in locul lui un NTE123AP ce-i drept) , ce recomandati sa folosim in locul lui fara a afecta functionarea corecta a montajului, e cam uzual si ar merge inlocuit cu destule tipuri dar ce sugerati d-voastra? Multumesc, Florin
  6. Salutare donpetru pentru mine doua seturi va rog, m-a interesează și cele doua seturi cu micro controller . Multumesc, Florin
  7. Salutare tuturora, din pacate abia astazi am reusit sa mai populez cu ce am putut setul meu, inca imi lipsesc cateva componente care urmeaza sa le cumpar imediat ce voi putea :). cam asa arata pcburile pana acum, urmeaza sa vad unde voi gauri radiatorul care se prinde de pcb pentru finalii, da asa cum ati spus am folosit acele BC- uri dar cu terminatia C cu cei mai micii factiri de amplificatorii din ce am avut , sa speram ca va fi ok. Zilele urmatoare daca adun si ce piese imi lipsesc poate reusesc sa si testez modulele. Daca vi se pare ceva nelalocul lui sau vreo sugestie la alegerea pieselor sau a vreunor condensatorii sa imi spuneti donpetru :). Ma refer in special la cei de 10nF cu film de la puntea mica de la pcb sursa de alimentare :). Nu am avut ceramici dar ii pot schimba la urma urmei.
  8. Multumesc de raspuns, in acest caz este foarte posibil sa il pot testa zilele urmatoare, probabil cu un singur set sau doua de finalii, din pacate nu am varianta BC uri din seria C cum ati mentionat ca ar fi de preferat dar am ales cele cu factor de amplificare mai mic si sper sa nu faca probleme, si as finalii pe un radiator temporar pentru test. Voi posta daca am timp si ceva poze si daca e cazul masuratorii daca ceva nu merge ok. Mersi, Florin
  9. Salutare donpetru, e vreo problema daca populam placa sa fie disponibile pentru afisarea starii atat circuitul cu trei leduri cat si pentru modulul extern de vumetru? Cum merge testul la modulele asamblate de dvoastra? Aveti de gand sa mai postati clip pe YouTube ca la celelalte proiecte? Mentionasem mai sus ca eu am folosit cum e trecut in lista de piese BC547 si BC557 desi pe cablaj in anumite pozitii e trecut BC550 si BC560? Ar fi vreun dezavantaj vizibil/functional cu exceptia faptului ca 560 si 550 ar fi de zgomot mic.... Am pus 547 si 557 deoarece nu am putut imperechea ok pentru 550 si 560. In MX800 e folosita perechea asta 547 si 557 deci e satisfacatoare presupun. Potentiometrul de volum mentionat la 50k in ce masura am putea folosi alta valoare? Ca de ex. 20k . Multumesc, Florin
  10. Salutare donpetru, ce relee recomandatii de la tme pentru dp0802mk2? Ma interesa in varianta cu doua relee montate. Multumesc, Florin
  11. Salutare donpetru, C22 la 470uF e musai sa fie audio, intreb deoarece nu mai am de acest tip, am doar asa numitul general purpose la 105 grade si mai am de impedanta redusa, at fi vreun dezavantaj sa folosesc acest tip in acest loc in circuit? multumesc, Florin
  12. Salutare donpetru, R17, R57, R100 sunt de 10K la 3W sau 12k la 3W, intreb deoarece in schema este 10k la 3w dar pe cablaj este trecut 12k/3W. Multumesc, Florin
  13. Salutare donpetru, o intrebare as avea, care este valoarea corecta a lui R1 si R73, pe cablaj apare cu 47 ohmi dar in schema e diferit. Am pus la BC uri doar BC547C si BC557C cum e in lista de piese, sper ca e ok. multumesc, Florin
  14. Salutare donpetru, mai ramane sa va mai iau eu alt set, va voi vira banii astazi sau maine, deci in cazul meu vor doua seturi in total. Mersi mult, Florin
  15. Salutare donpetru, vedeti ca am facut plata pentru setul de cablaje (CX900 si pcb-ul sursei cu soft start). Mersi, Florin
  16. Salutare donpetru, as fi si eu interesat de un set stereo impreuna cu sursa. Multumesc Florin
  17. Salutare donpetru, am efectuat si plata transportului acum dimineata. Multumesc, Florin
  18. Salutare donpetru, va iau eu doua cablaje pentru condensatoarele respective daca se pot folosi usor in carcasa acestui amplificator. Multumesc, Florin
  19. Salutare donpetru, haideti ca mai plusez eu cu inca doua din fiecare si aia e. O seara buna , Florin
  20. Salutare, in cazul meu ramane exact asa cum am mentionat, 6 bucatii din fiecare plus transportul prin curier rapid. Multumesc, Florin
  21. Salutare donpetru, am rezolvat problema, Q11 il montasem rasucit ( cel in capsula de plastic complet ) , o clipa de neatentie , l-am scos din circuit se pare ca era inca bun dar am bagat altul nou preventiv, merge amplificatorul, am reglat si biasul, canta bine ;) . Mersi, Florin
  22. Salutare donpetru, este aceeasi adresa, va rog sa o scoateti din forum sa nu fie vizibila , nu ca mi-ar trimite careva vreo statie noua ultraperformanta gratis dar.... Mersi Florin
  23. Salutare donpetru, tocmai am finalizat al doilea modul si incercand sa reglez BIAS ul observ ceva ciudat, una la mana canta intrerupt, nu se infierbanta nimica, am un mic oscilocop o aratare chinezeasca si imi arata la 1KHZ pe i trare semnalul pe care il vedeti o sa verific cu atentie fiecare componenta sa nu cumva sa fi pus ceva gresit, eu sper sa nu sau sper sa da sa fie ceva evidenta, ce poate fi uitandu-va la forma de unda ? Tensiunile din documentatie sunt corecte, am cu intrarea la masa 4.6mV deci ar fi ok. E ca si cum o latura si nici cealalata nu se deschide complet. Tensiunea de alimentare momentan este de +/- 56V. Mersi, Florin
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.