Jump to content

Koaakka

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Koaakka last won the day on January 15 2018

Koaakka had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Koaakka

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Focsani

Recent Profile Visitors

758 profile views
 1. Verificarea parghiei se face inainte de a monta coolerul, nu dupa. Daca nu s-a desfacut si s-a miscat procesorul in sochet, nu cred sa fie ceva probleme.
 2. Uite aici datasheetul acestui integrat, si poti vedea acolo tensiunea de alimentare recomandata. http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=Tpa3116d2%20datasheet&gclid=CjwKCAjwq_vWBRACEiwAEReprF_LbTwTUlaZG8TGtV16rYRpWGtVxEAu8tqV5TF9Mmemg4--3uYDExoCSAAQAvD_BwE
 3. Treaseele ti se incalzesc deoarece sunt foarte subtiri pentru curentul solicitat de carcina, acolo trebuia trasee de cel putin 5mm (asta cu indulgenta). Toate cele bune!
 4. Buna, seara va atasez spre studiu schema cu valorile. Sper ca de data aceasta sa nu se fi strecurat vreo eroare. Sursa finala.pdf Sursa finala.pdf
 5. Revin cu un update la schema sursei: Sursa finala - N1.pdf Sursa finala - N1.pdf
 6. Revin cu o corectare la sursa: Sursa finala N .pdf Sursa finala N .pdf
 7. Buna seara, am mai continuat cu proiectul, dar nu pot spune ca este finalizat, mai am de lucru la comanda transformatorului, si de finisat schema, dar revin cu noutati cat de curand pot. Atasez schema amplificatorului PSA225, protectiei si sursei. PSA225.pdf Protectie .pdf Sursa .pdf
 8. Schema si cablajul de la Leco V2, din cate am vazut nu sunt publice, si cine le are nu le publica, avand o intelegere cu dumnealui.
 9. Pentru un cuplaj termic cat mai bun, dar va rog asteptat revin cu amanunte pe parcurs.
 10. Sunt mai multe motive de am ales aceasta solutie.
 11. Pentru fanii mei: PSA225 Final.pdf Tin sa mentionez, proiectul nu este inca finalizat in totalitate, mai am de finisat la el si de adaugat protectia si sursa de alimentare, dar nu va fi prea curand gata, din lipsa de timp liber disponibil.
 12. Poate gasesti o imagine ca cea prezentata mai sus, dar o varianta mai clara, ca nu am timp sa stau sa reproiectez pcb.ul asa ma folosesc de acea imagine si fac unul identic.
 13. Daca imi trimiti schema, si o fata verso a cablajului, incerc sa iti proiectez eu cablajul. (Asta sa iasa identic cu cel mentionat in primul post.)
 14. Buna ziua, daca vreti, eu va pot aduce desenul in SpintLayout (5 sau 6), vi-l redesenez dupa el, apoi va drimit fisierul rezultat sau gerberele sau dupa caz pdf scara 1:1 sau ce doriti dumneavoastra.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.