Jump to content

roles

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About roles

 • Rank
  Membru
 1. salut, Poate fi JCS830C (NMOS) http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/410942/JSMC/JCS830C-O-C-N-B.html
 2. Daca UPS face zgomot la orice sarcina, asta este din cauza ca bobine sau transformatoare din invertor nu sunt suficient de rigidizate. Fie bobinajul nu este bine strans pe miez fie zgomotul este produs chiar de miez daca acesta este format din mai multe bucati si nu este rigidizat (prin carcasa sau lacuri/solutii de lipit).
 3. Solutia optime ar fi de a cumpara de pe piata (second hand) o sursa in comutatie de 5V (2A-2.5A) asemanatoare celor de laptop si apoi sa realizezi un circuit de incarcare cu unul din circuitele integrate specializate (ex. MC33342, LM3647) montaj care sa fie plasat in carcasa incarcatorului pe care vrei sa-l modifici.
 4. Solutia ceam mai potrivita si care este din ce in ce mai folosita este utilizarea filtrelor active de putere (APF Active Power Filter) sau a corectoarelor de factor de putere (PFC Power Fcator Corrector), insa cred ca pretul ar fi o problema. Dar merita sa intrebi la firme care se ocupa cu sisteme de alimentare si automatizari.
 5. Valorea condensatorului trebuie verificata si in teste de durata pentru ca motorul sa nu se supraincalzeasca. Pentru motoare de aceeasi putere, valorile optime ale condensatorului pot sa difere.
 6. A testat cineva schema la salturi de sarcina?
 7. a fost testata legat de stabilizarea la tensiuni mari?
 8. a fost testata stabilizarea in tot domeniul de tensiune de iesire?
 9. a testat cineva sursa legat de PSRR sau de functionarea la salturi de sarcina?
 10. A implementat cineva schema? A testat-o cineva?
 11. Am inteles ca fuctioneaza, dar a testa-o cineva mai detaliat legat de PSRR sau de stabilitate?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.