Jump to content

tugy

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tugy

  1. Ar fii foarte interesant sa lucram impreuna la ceva definit, de fapt asta este si ideea mea sa pot sa lucrez si in acelasi timp sa pot sa invat mai mult. Daca poti sa imi dai ce ai tu despre solidwork ar fii super, am si eu tot felul de tutoriale despre solidwork si pro engineer (creo).
  2. Salutare, Stiu sa folosesc Pro-engineer-ul si Solidworks-ul. Primul mai bine decat al doilea, dar nu la un nivel mediu. As dorii sa stiu daca exista un club (sau ceva de genul asta) in Bucuresti, unde lumea se strange si vorbeste si/sau lucreaza intreb acest lucru deoarce vreau sa imi imbunatatesc cunostintele de proiectare modelare fosind software-uri de proiectare lucrand si schimband idee cu alti oameni care au aceasi placere ca si mine cu stima petru
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.