Jump to content

aureliann

Tehnium Azi
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

aureliann last won the day on June 16

aureliann had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About aureliann

 • Rank
  Premium User

Profile Fields

 • City
  Nistoresti-Vrancea

Recent Profile Visitors

1,360 profile views
 1. Salutare! Eu stiam ca blatul se aseaza cat mai orizontal, adica drept. Nu vad de ce ar trebui asezat cu inclinare, dar nu strica sa intrebati si la magazinul de unde cumparati, poate e vreo noutate..
 2. Salutare tuturor! Inca nu si-a amintit nimeni de acest simpatic amplificator? Multumesc.
 3. Salutare tuturor! Receptorul meu nu citeste cartela conax. Antena este prea mica. Am cumparat un receptor Amiko Mira, cartela TVR si serviciu freesat pe 12 luni, LNB inverto ultra blak si antena de 80 cm. Am gasit pana la urma o persoana priceputa si binevoitoare care mi-a asezat antena,si acum am rezolvat problema. Daca imi mai vin intrebari, mai scriu aici. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Stima.
 4. Nici receptorul meu nu stiu cat de bun este, pe langa faptul ca antena e destul de mica...
 5. Am hotarat sa iau o antena mai mare de 80 cm si un alt decodor care sa fie sigur compatibil cu freesat si cartela connax..Am tocit scara de urcat la antena...
 6. Salutare tuturor! Stie cineva daca acest decodor ar fi potrivit pentru freesat? Astept si alte sugestii, cu decodorul meu nu reusesc sa ma conving de nimic...
 7. Salutare tuturor! Am facut cateva poze ecranului TV (scuze pentru calitatea profesionala a acestora) incercand sa prind si meniul cu puterea si calitatea semnalului.
 8. Salutare tuturor! Am sa incerc sa pun in practica indicatiile primite, cu ce am acum la indemana. Am 2 variante: fie reusesc sa prind ceea ce ma intereseaza, si am rezolvat problema, fie nu mai prind nimic, si trebuie sa apelez la un specialist, si in plus un decodor mai bun, antena mai mare, LNB mai performant...Sa vad ce timp prind. Multumesc tuturor pentru sfaturi si sugestii. Stima!
 9. Am gasit ceva programe pe satelitul Eutelsat 16 , pe transponderul 12605 H, SR 29950. Dar pe 11512... e pustiu...Cand prind putin timp....dereglez antena. Sa inteleg ca pe verticala nu o mai misc, ci doar putin spre dreapta....pana apare semnal pe transponderul 11512?
 10. Asa cum e asezata antena acum, receptionez cu calitate 85-88% 3 sateliti: Yalisat 1A (52,5E), Eutelsat 7 (7 E), si ASTRA 1H (19,2 E). pe acesta din urma prind cele mai multe canale. Nu ar trebui ca antena mea sa vada si satelitul EUTELSAT 16 E?. ..Pe ce coordonate este de fapt antena ?
 11. Am observat ca am semnal bun pentru satelitii ASTRA 1H si EUTELSAT 7grade Est...Nimic in limba romana..Si am mai observat ca daca scot mufa de la LNB, afiseaza un nivel de semnal .....70%, iar cind montez mufa, vreo 50%..
 12. Multumesc, @gogibv. Daca sun la firma respectiva, ei ma pot lamuri daca receptorul meu multicam ar merge pentru pachetul Freesat? Eu sunt din Vrancea. Stima!
 13. Poate nu am fost prea explicit...Este vorba despre canalele romanesti transmise prin FreeSat Romania. Momentan receptionez sute de canale germane si altele, dar nimic in limba romana. As vrea sa stiu daca pot folosi acest aparat, si sa cumpar doar cartela. Multumesc.
 14. Salutare tuturor! Am decodorul din titlu si as incerca sa -l folosesc pentru receptia canalelor freesat. Ma poate ajuta cineva sa ma lamuresc daca din cartelele despre care se spune ca sunt compatibile, el poate folosi cartela CONAX ...oficiala. Ideea e ca nu vreau sa cumpar alt aparat daca am deja unul si ma pot folosi de el. El este cumparat acum 2 ani de aici. Multumesc pentru raspunsuri. Stima.
 15. Salutare tuturor! Am mai descoperit cate ceva Consum de la retea 180 W made in Japan filtraj 2x6800u/45V alimentare simetrica, nu are releu de protectie boxe, ci sigurante finalele sunt 2SC 1827/2SA769 pe un canal ambele aproape sarma, pe celalalt ambele bune. Banuiesc o putere de circa 15, max 20 W/canal Cand prind momentul testez cu 2x12v ca. Inca mai caut schema. Stima!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.