Jump to content

aureliann

Tehnium Azi
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

aureliann last won the day on January 8 2018

aureliann had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About aureliann

 • Rank
  Premium User

Profile Fields

 • City
  Nistoresti-Vrancea

Recent Profile Visitors

782 profile views
 1. aureliann

  Boxe Grundig M800

  Salutare tuturor! Am pus cap informatiile pe care le-am cules de aici si de pe forumul adiacent si am luat decizia sa le cumpar. In final, 210 lei. Boxele se aud bine dupa urechile mele, au un sunet placut, old school, clar, bine conturat. Ma bucur de achizitia facuta. Va multumesc, stima!
 2. Salutare tuturor! Casetele audio inregistrate cu simt de raspundere si intretinute au o calitate a sunetului peste ceea ce se asculta pe youtube. Am vreo 40 de litri (Cam asa este cutia) de casete audio colectate de prin 84-92 si pe care le ascult cu mare placere (cand prind momentul....), si nu intentionez sa le arunc vreodata, si nici aparatele Philips, Sharp si Onkyo, nu chiar cele mai de top, dar foarte reusite. Desi sunt sub banda de magnetofon, ofera cam tot ce poate auzi o ureche obisnuita.
 3. aureliann

  Boxe Grundig M800

  Poza filtrului din M 800 arata asa
 4. aureliann

  Boxe Grundig M800

  Salutare tuturor! Am gasit pe net schemele filtrelor din M800 si surorilor mai mici Grundig m600 Inca astept pareri. Stima!
 5. aureliann

  Boxe Grundig M800

  Salutare. Ideea era sa stiu daca acest model de boxe, considerand ca nu au defectiuni, este un model reusit si merita cumparate. Daca exista colegi care le au si le folosesc sau le cunosc de pe la prieteni, am rugamintea sa-mi spuna parerea lor. Multumesc.
 6. aureliann

  Boxe Grundig M800

  Salutare! Multumesc de raspuns. Specificatiile arata bine, insa nu spun totul. De exemplu, boxele grundig M600 (surori mai mici) au acelesi specificatii ca si cele rusesti Vega 50AC 106, dar sunetul (pentru ca le-am ascultat pe ambele,) este net in favoarea celor rusesti, care au dimensiuni mai mari, volumul cam triplu, bas de 20 cm fata de 16,5cm la boxele M600. De aceea as fi vrut sa stiu cum se comporta la diferite nivele de putere si de profunzime. mi se cer pe ele 250 lei. Ce parere aveti?
 7. Salutare tuturor! Va cer o parere despre boxele Grundig M 800 pe care le are cineva de vanzare. Rog colegii forumisti care le detin sa-mi spuna cate ceva despre ele, adica pareri personale. Datele pe care l-am gasit M800 Technical Data: Bass: 200mm Mid soft-dome: 50mm Treble soft-dome: 25mm Nominal Impedance: 4 Ohm Peak Power: 90 Watt RMS Nominal Rated Power: 60 Watt RMS Freq Range: 31.5Hz - 25kHz Crossover Freqs: 1 kHz and 3.5 kHz Slope:12 dB/Octave Fundamental Resonance: 60 Hz Net Volume (approx): 20 Litres Used as studio monitors, a few scuffs, one larger ding, as shown in pics, size: 50cm x 27cm x 21cm approx, these are VERY heavy, about 23lbs/10kg each, composite dense cabinets Va multumesc.
 8. aureliann

  Filtre boxe Star si Jazz!!!

  Salutare! Nu cred ca difurile de inalte se ard ele asa de nebune, si inca in mod repetat. Va veti lamuri imediat daca la una din boxe legati tweeterul la bornele TW. Boxa va suna diferit si cred ca mai bine decat cealalta (care pe moment e martor).
 9. aureliann

  termistori

  Buna seara. Sa intelegem ca dvs cautati termistori cu surub care sa aiba valori de ordinul ohmilor?
 10. aureliann

  Teste de limba romana

  Salutare tuturor! Diversitatea de opinii este un lucru bun cata vreme nu se ajunge la ofense. Este bine sa ne perfectionam abilitatile de comunicare in limba romana, precum si pregatirea tehnica, forumul are o alcatuire (la membri ma refer) foarte eterogena. Fiind un forum prin definitie tehnic, eu personal nu sunt deranjat prea tare de exprimarile cu unele greseli gramaticale, daca acestea permit intelegerea corecta si fara bataie de cap a mesajului tehnic. Unele postari sunt pentru mine chiar amuzante. Dar sa tinem cont ca pana si banala cratima poate devia sensul unei propozitii, ca in exemplul de mai jos.
 11. Poate va ajuta sa le aflati parametrii si cautati ceva acoperitor https://alltransistors.com/transistor.php?transistor=1 https://www.el-component.com/bipolar-transistors/2sa1094 Nu cred ca varianta 2SC2565 cu 2SA1095 va este de mare ajutor....Bafta!
 12. aureliann

  Amplificator clasa D cu TPA3116D2

  Salutare tuturor! Dupa o lunga perioada de tacere am reusit sa ma mai joc putin cu aceste module si am constatat ca functioneaza mai bine cu alimentare clasica. Incalzirea e mai redusa iar disparitia sunetului se manifesta la un nivel sonor mai mare, de obicei la varfurile de semnal. Spor la mesterit!
 13. aureliann

  UPGRADE WEBSITE catre IPB4

  Multumesc, @remus68. Am vazut butonul si am schimbat la limba romana. Stima!
 14. aureliann

  UPGRADE WEBSITE catre IPB4

  Salutare tuturor! Eu beneficiez de toate comenzile si instrumentele in limba engleza daca accesez portalul de pe calculatorul meu iar daca deschid de la alt calculator ca vizitator meniul este in romana. Cum as putea face pentru a avea meniul in romana?
 15. Salutare tuturor! Acesti condensatori pot reduce oarecum redarea frecventelor foarte joase, dar blocheaza curentul continuu. Asta va poate scuti de foarte mari probleme. Adica e mai sigur pentru statie si boxa daca -i montati. Spor!
×

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.