Jump to content

Viperash

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Viperash

 • Rank
  Membru
 1. Am amplificatorul de aproape un an si e in perfecta stare de functionare. L-am probat si pe sarcina rezistiva la +- 55v si a fost ok... dar nu am exagerat. La +-45 merge perfect. O zi buna.
 2. Domnule Donpetru... eu am un amplificator cu o singura pereche de irfp, respectiv 240 si 9240 si il alimentez la +-45v pe incinte de 4 ohmi si nu am nici o problema.
 3. Domnule Donpetru... eu am un amplificator cu o singura pereche de irfp, respectiv 240 si 9240 si il alimentez la +-45v pe incinte de 4 ohmi si nu am nici o problema.
 4. Buna ziua si respect (sau seara depinde cand cititi mesajul meu ) Incerc sa imi fac un amplificator pt "sufletelul" meu. Problema este ca am pus mana pe un toroid care nu are toate tensiunile de care am nevoie. OK, pana aici totul e clar. Am bobinat acel toroid sau mai bine zis am adaugat inca o infasurare pt aplicatia suplimentara de care am nevoie... si bingo am tensiunea de care am nevoie.... dar.... doar o ramura, pt ca nu am avut destula "sarma" pt a doua ramura dar e tensiunea de care am nevoie. Acum... exista un artificiu din care poti sa scoti 2 tensiuni diferentiate cu masa comuna dintr-o singura infasurare, ideea e ca am un mare dar mare NENOROCIT de brum de retea... pe care am reusit sa il scot, partial , cu un "choke", doar ca el inca se aude dar foarte vag, imi provoaca o obsesie, nu am bucle de masa pt ca am refacut circuitul de alimentare si am refacut si traseul de masa de multe ori, binenteles cu internetul in fata, masa in stea , masa in 2 puncte, etc. Intrarea nu are cum sa intre in discutie pt ca brumul il am cu IN la masa. Dupa introducere, vine intrebarea... exista posibilitatea sa apara brumul din considerente mecanice ? (infasurarea e slaba, vibreaza infasurarea pe miez ) e o problema din punct de vedere electro-magnetic ?(ecranare) sau din punct de vedere al redresarii tensiunii alternative. PS: Incerc sa fac un sistem 2.1 Voi atasa o imagine al toroidului doar cu infasurarea pe care am facut-o.
 5. Intrebare: - dece la FET300 nu exista "superdioda" iar la FET400 exista(vezi PSC) ? Si daca FET300 ar fi avut "superdioda" cu ce ar fi ajutat amplificatorul per total Multumesc anticipat
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.