Jump to content

catalinmoroti

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About catalinmoroti

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/15/1973

Profile Fields

 • City
  Petrosani
 1. OK,multumesc pentru raspuns,dar credeam ca scrie undeva exact,nu interpretabil ca unitatea la care lucrez,chiar daca eu sunt autorizat,trebuie sa aiba atestat ANRE ca sa emita buletinul.Oarecum interpretabil si firma poate sa emita buletinul pentru ca verificarea a facut-o un electrician autorizat si ...totul este interpretabil ?
 2. Va rog sa imi spuneti si mie unde scrie negru pe alb,in ce lege,regulament,ca firma la care lucrez trebuie sa fie atestata ANRE ca sa emita buletine de verificare a prizelor de pamant ? Eu nu am gasit asa ceva.Daca stie cineva sa imi dea va rog articolul sau paragraful,ca asa cu vorbele ca nu se poate si gata,oricine poate spune. Va multumesc.
 3. Multumesc mult pentru raspuns,numai ca ma interesa daca firma unde lucrez sa poata emite buletinele de verificare prize de pamant trebuie sa fie atestata ANRE ? Adica daca eu ca electrician autorizat realizez prizele de pamant,le verific,le masor apoi firma unde lucrez sa poata emite buletinele respective. Se poate asa ceva ? De aparat nu se pune problema ca avem cateva si sunt verificate metrologic.Buletinele stiu ce trebuie sa contina,numai ma interesa legalitatea emiterii acestor buletine,daca o putem face noi ca firma.
 4. Buna ziua domnule donpetru,as avea o rugaminte la dumneavoastra daca sunteti amabil sa ma puteti indruma unde scrie ca o societate anume isi poate emite singura buletinele de verificare a prizelor de pamant in asa fel incat acele buletine sa fie legale.Unde scrie ca trebuie sa fie acreditata ANRE acea societate ? Eu de exemplu pe langa functia de inginer sunt si electrician si am autorizatie pentru verificare,masurare si efectuare prize de pamant si as vrea sa pot emite si buletine de verificare ale prizelor de pamant din incinta societatii noastre,dar in acelasi timp si aceste buletine sa fie legale in fata ITM si ISU.Poate imi puteti da articolul sau paragraful din lege unde se arata asa ceva ca firma respectiva trebuie sa fie acreditata ANRE ca buletinele emise de electricienii sai sa fie legale ? Va multumesc mult.Cu stima Catalin Moroti.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.