Jump to content

yellowgreen112

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About yellowgreen112

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/08/1972

Profile Fields

 • City
  timisoara
 1. eu iti recomand un montaj simplu care il gasesti pe ultima pagina de aici : http://www.tehnium-azi.ro/page/index/_/articles/surse-de-alimentare/proiectarea-stabilizatorului-de-tensiune-continua-cu-dioda-zener-r12?pg=2
 2. nu poate functiona un sistem de operare de 64 pe un sistem care este pe 32 biti fizic. dar asta iti zice de la inceput cand vrei sa il instalezi. iti da mesaj de eroare la setup. oricum iti recomand sa renunti la vista, windows 7 e mult mai performant. vista a fost un sistem intermediar mai mult de test din care au invatat , apoi au scos windows 7.
 3. referitor la ventilatoare , consider ca randamentul maxim il ai daca : - scoti ventilatoarele din pozitia tras aer cald , - impingi placile pana la marginea cutiei ( cei 2 cm ocupati de ventilatoare ) - ventilatoarele le pui sa impinga aerul - realizezi o miniincinta din carton / plastic / tabla subtire care sa aiba la intrare cele 2 ventilatoare lipite pe post de a impinge aerul iar la iesire e peretele din spate al cutiei unde realizezi niste fante si pui niste grilaje de genul atasat. incerc sa exemplific mai jos cu niste poze. incinta care concentreaza curentul de aer de la un ventilator mai mare spre lamelele radiatorului grilajul : si alt exemplu de incinta pentru o racire mai buna :
 4. hartia aia lucioasa trebuie un pic mai groasa ca A4 normala ? dar nu tocmai carton . ?
 5. pacatosi radiatorii aia cu lamele orizontale. :( cam stramt spatiul , iti ocupa placa de putere tot locul , unde mai e loc de corectorul de ton ? :) dar per total e de admirat efortul si arata bine placile . nu ar fi mai convenabil sa pui finalii in linie pe toata partea din spate ? si sa scoti afara din cutie radiatorii aia 2 din AL ? de fapt sa iei unul singur radiator lung sa nu il mai tai - lungimea lui sa fie = cu lungimea fundului cutiei. afara s-ar raci mult mai bine. iar in cutie ai avea mai mult spatiu in felul asta.
 6. Sa presupunem urmatorul scenariu : Pe placa mai adaugam si un modul de intrare pentru 2-4 surse diferite , alegerea facandu-se cu ajutorul unui selector. Placa o amplasam in spate pentru ca amplasam si mufele de intrare tot in spate direct pe cablaj . Ar fi o problema daca potentiometrele si selectorul le-am monta in fata legatura intre ele si corectorul de ton facandu-se prin niste cabluri simple ? atasez un link http://us.marantz.com/Assets/Images/Products/PM-14S1/PM14S1%20Analog%20Board_LR.jpg cred ca solutia asta a fost aleasa de cei de la marantz.
 7. Asta e o veste buna. credeam ca ati renuntat la el , avand celelalte proiecte cu AA mai puternice. Eu personal as opta pe realizarea de kituri cu AA intre 40 si 100 W mai degraba . In oras , la bloc nu ai ce face nici cu 60 W utilizati la maxim. Din cate am remarcat amplificatoarele audio second hand care se vand cu preturi de 200 - 300 ron in gama asta de puteri se incadreaza. Amplificatoare de 100 - 300 W / canal pot fi folosite intr-o nisa de piata mult mai ingusta.
 8. buna. de curand m-am inregistrat si eu pe acest forum si am urmarit discutiile despre kitul 0205 si despre TA200 . vad ca de mult timp nu s-a mai scris nimic . cum continua proiectul asta ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.