Jump to content

d-david

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About d-david

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/17/1972

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

758 profile views
 1. Domnule viobio aveti mare dreptate, eu am renuntat de mult la benzi . In 1992 mi-am luat primul cd un yamaha sh nu-i mai stiu modelul, foloseam un kashtan si un rostov pentru benzi. Va respect produsele manufacturate de dvs. si cunostintele mai ales in domeniul lampilor unde excelati. Trebuie insa sa mai jigniti si sa vorbiti cu aere de superioritate? Greseala mea este ca am inteles gresit titlul topicului. Imi cer scuze.
 2. @elco, clasamentul prezentat de donpetru este foarte corect. Benzile de tip ll, lll, lV, sunt bune spre foarte bune in ordinea enumerata. Cele de tip l sunt slabute indiferent de marca. Deck-urile si magnetofoanele mai performante si in stare buna sunt scumpe si benzile de asemenea. Nu renteaza economic vorbind iar partile lor negative (care sunt majore) le-au pecetluit soarta.
 3. Scuza-ma dar te inseli . Banda magnetica e cu mult calitativa peste mp3-uri. Din pacate banda magnetica are in momentul de fata puternice neajunsuri dar nu au legatura cu calitatea audio. Punctele slabe sunt: daca nu ai benzi crom nu tin inregistrarile mult in timp, gabaritul mare, nu poti depozita multa informatie pe ele, marketingul pentru lucruri minuscule si de unica folosinta. Fa un experiment : trage pe o banda buna de pe cd (nu mp3) si ascultale. O sa fi uimit cum se aude banda. Scuze daca am jignit dar asta este concluzia la care am ajuns eu.
 4. Poti pune te rog o poza cu interiorul sau cu circuitele din interior (pcb), nu am vazut cum arata interiorul acestui preamplificator. Multumesc.
 5. Multumesc userului vijelie02 pentru "punerea la punct". Daca nu m-am facut inteles vroiam sa spun ca m-as abona la un cablaj de fabrica daca se ajunge in acel stadiu.
 6. Este o idee buna de care se va bucura multi useri.
 7. d-david

  Ajutor cablaj

  Salut, sper sa iti fie de folos fisiereleLME49810dps mirror.pdfLME49810osd mirror.pdf
 8. Salut, daca asteptati 7 secunde pentru a schimba o pagina sigur aveti probleme la calculator sau la conexiunea cu netul, cat despre referirea la numele site-ului ar fi mai de bun simt sa va abtineti.
 9. Salut, cine are cunostinta poate posta valorile bobinelor din filtru ? Multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.