Jump to content

westro

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About westro

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  apex, nc
 1. Am Atasat schema sursei de alimentare de la un Pioneer SX-1000TW si va rog daca puteti sa-mi spuneti daca pot folosi ca tranzistori Bd139 si diodele din puntea rectificare daca pot fi inlocuite cu 1n4007. Problema care o am la pinul 6 si 7 am cam 12.5v. Tranzistorii 2sc627 si 2sc486 sun montati practic lipiti de placa piscioarele fiind foarte scurte nu stiu daca voi putea sa-i lipesc la loc si m-am gindit sa refac toato sursa. problema este ca nu gasesc acei tranzistori si diode. 2sc620 = 50v 200ma 250mw 2sc627 = 200v 100ma 700mw 2sc486 = 70v 1.5A 800mw va rog daca puteti sa-mi recomandati ce fel de tranzistori si diode as putea folosi pentru a reface sursa de alimentare. Va multumesc Power supply.pdf
 2. Am si eu un Technics SL-1400 si un Dual 701 cu shure V5 model III. Calitatea auditiei este deosebita nu poate Fi comparata cu aparatura moderna. Pina si baiatul meu impatimit Al noutatilor a renuntat la mp3 player si acasa asculta vinyl. Pretul discurilor noi de 180g e foarte mare dar sunt se fabrica si se pare ca avem noroc si se vor fabrica. In privinta turntable-lor eu cred ca cele vechi din aaii 70-80 sunt cele mai bune. Greutatea platanului motorul si doza sunt factorii care fac diferenta.
 3. Sunt multe dezavantaje dupa cum spuneti, Dar acel "timbru sonor" poate Fi obtinut cu tranzistoare? Personal nu am avut ocazia sa ascult un amplificator audio pe tuburi, dar pot compara tuburile cu circuitele integrate la amplificator de chitara. Diferenta este mare si intradevar sunetul tuburilor este cu mult mai placut. Sunt intradevar foarte scumpe si intrebarea ar Fi daca se poate obtine un sunet apropiat cu tranzistori pretul fiind mult mai mic.
 4. Am citit alte forumuri de diy si se discuta mult de tuburi pentru audio. Sunt intradevar cele mai bune? Merita investitia in astfel de kituri?
 5. Nu am un raspuns la intrebarea ta. Nu sunt specialist doar un amator care vrea sa afle cit mai multe informatii. Ideea e ca Au o scurgere galbena ca o ceara. Doua din ele se vad ca sunt deformate au un fel de "burta".
 6. Este vorba de condensatorii din etajul final si cei din sursa de alimentare. Pe alte forumuri se discuta foarte mult pe tipul condensatoarelor electrolitice din etajul final care ar putea schimba calitatea sunetului. Ce fel de condensatoare ar trebui sa folosesc? Cele originale sunt ELNA dar modelul nu se mai gaseste. Sunt condensatoare speciale pentru Audio? Multumesc https://anonfiles.com/file/464d123c07c1d7261afb5ee1a1508146
 7. Am cumparat recent un Harman kardon 430 twin care Suna foarte bine, dar are citeva electrolitice care sunt curse. Puteti sa-mi spuneti ce model de condesatoare pot folosi?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.