Jump to content

Robert22

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Robert22

 1. Am montat semireglabile in locul rezistentelor notate cu asterisc,am reglat scazand rezistenta undeva la 12Kohmi astfel am aproximativ 540mv intre B-E la tranzistoarele finale asfel functioneaza bine nu se mai incalzesc la un volum decent lasat sa functioneze cateva ore, mentionez ca un canal era destul de distrus trasee arse rezistente devalorizate unele lipsa, am montat sigurante pe partea de alimentare acesta nu avea si un montaj ptr protectia difuzoarelor.
 2. Functioneaza,doar ca dupa vreo 5 minute de functionare se cam incalzesc finalii erau 2sa1106 si 2sc2581 am pus in locul lor 2sc5198 si 2sa1941, o fi probleme cu ele sau ceva valori de rezistente?
 3. Traseul colectorului Q10 duce la R18 si R14 dupa schema,R18 pe placa are 3,9K posibil sa fie R14 5,5K?
 4. Buna,as avea nevoie de putin ajutor cu valorile unor rezistente la amplificatorul din titlu,detin schema dar nu se pot citi valorile sau daca are cineva schema mai clara, ma intereseza valorile la rezistentele R13-R14. Va multumesc. https://fisier.ro/download?f=531bf8574f7
 5. Buna, as redeschide aceasta problema ptr rezolvare. LC6554h din EQ ar avea functia HALT, iar semnalul din amplificator vine din LC6543H nu din ic mentionat mai sus, tot sapand pe net am gasit un astfel de aparat pornit fara restul sistemului doar ca proprietarul acestuia nu ma ajuta cu informatii legate de modificarea facuta.Nu ma pricep la microcontrolere poate ma lamureste cineva cu aceasta problema. V amultumesc.
 6. Buna seara as avea nevoie de schema de amplificator Unitra Quadro-Sound, nu stiu modelul mai exact am gasit pe net dupa aspect PA1801 si PA2801 dar pe interior nici unul nu este ca si aparatul pe care il detin.
 7. Ptr piulita specificata mai sus este nevoie de tubulara de 5,5 nu de 5.
 8. Multumesc ptr ajutor ,atasez schema electrica ptr cei interesati.
 9. Nu am fisiere decat ce am postat mai sus si schema electrica, va multumesc ptr ajutor .
 10. Buna seara,ma scuzati daca nu am postat in locul potrivit, am nevoie de ajutor ptr un cablaj in format pdf daca ma ajuta cineva cu acest cablaj in oglinda.Va multumesc. LME49810dps.pdf LME49810osd.pdf
 11. Dupa cum am mai precizat nu am amplificatorul, pe cei doi pini nu am nici o tensiune,speram ca sa fie o modalitate de a porni aparatu cu un montaj nu doar din cei doi pini alceva nu ar mai fi sunt pini de semnal in-out doi pini ptr alimentare cu tensiune alternativa cei doi pini de care discutam si restul prin condensator si rezistenta sunt legate la GND al sasiului, desigur am vazut MCU din amplificator care este pe panoul frontal care face selectarea de intrare si de acolo porneste si semnalul de Stby care desigur trebuie programat la randul ei,deci cred ca am sa abandonez problema. Va multumesc ptr ajutorul acordat.
 12. Pe pagina 1 al schemei amplificatorului am conectorul J308 ce duce la egalizator, ca sa ma intelegeti dupa schema din conectorul J308 am pinul 6 si 7 unul din ele ar da comanda de pornire am incercat sa leg la masa cele doua fire dar nu se intampla nimic.
 13. Problema este din broasca este defecta si ar trebui inlocuita.
 14. Am mai sapat un pic si am gasit schema amplificatorului si daca bine am citit schema semnalul vine din IC302 TC4051BP dupa schema este I/O Serial si D Remote in conectorul ptr EQ: aiwa_cu-dz92m_mx-z92m_sch.pdf
 15. Manual service am gasit ptr tot sistemul dar este un forum unde nu am primit accept ptr ca nu am indeplinit niste conditii am cerut contra cost dar nu am primit raspuns, de aceea am desfacut aparatul sa vad ce piese foloseste si am ajuns la acest procesor deci de la intrare in aparat al panglici cele doua conexiuni ramase duc direct in acel procesor dupa datasheet-ul acestuia are un sistem de stby dar nu am cunostintele necesare . am sa fac si niste poze daca ajuta.
 16. Buna seara, am un egalizator AIWA GE-Z92 componenta dintr-o linie audio nu detin amplificatoru conexiunea intre amplificator si egalizator se facea printr-o panglica, as dori sa il pornesc fara amplificatorul acestuia doar ca din amplificator primea un semnal de pornire cred. Am identificat alimentarea intrarile si iesirile acestuia doar ca mai raman doua fire care intra intr-un fel de procesor LC6554H unul in pin-ul 14 si altul in pin-ul 28 as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o modalitate de a porni acest aparat. Va multumesc.
 17. Am realizat aceasta schema cu rezultate foarte bune chiar suna bine singurul lucru ce ma deranjat si nu am reusit sa elimin un sunet de fond fara semnal la intrare chiar si cu volumul la minim, am incercat diferite surse de alimentare dar fara rezultate poate daca as monta pot de volum intre corector si amplificator as rezolva problema in rest este ok.
 18. Salutari ,ceva poze cu amplificatorul din primul post?
 19. Buna seara donez urmatoarele module si aparate electronice: 2 buc DVD,1buc CD Player Technics,diverse placi electronice,cutie cu piese recuperate ,5 buc sateliti Watson in stare de functionare 1 buc sursa de calculator mai vechi, se da tot in acelasi colet cine il doreste plateste transportul la ridicare colet ,se trimite doar cu Fan sau Cargus cel interesat posteaza aici,mesajele nu au prioritate, postez si pe alt forum. Va multumesc. http://oi67.tinypic.com/2ewp3ya.jpg http://oi67.tinypic.com/35hn5o9.jpg
 20. la con1 din schema se monteaza un potentiometru ptr volum. Sub Amp.rar
 21. semireglabil montat pe cablaj si un potentiometru de volum ,va pot ajuta cu cablajul daca aveti sprint layout 5.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.