Jump to content

Robert22

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Robert22 last won the day on March 7 2016

Robert22 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Robert22

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/19/1985

Profile Fields

 • City
  Satu Mare
 1. Am montat semireglabile in locul rezistentelor notate cu asterisc,am reglat scazand rezistenta undeva la 12Kohmi astfel am aproximativ 540mv intre B-E la tranzistoarele finale asfel functioneaza bine nu se mai incalzesc la un volum decent lasat sa functioneze cateva ore, mentionez ca un canal era destul de distrus trasee arse rezistente devalorizate unele lipsa, am montat sigurante pe partea de alimentare acesta nu avea si un montaj ptr protectia difuzoarelor.
 2. Functioneaza,doar ca dupa vreo 5 minute de functionare se cam incalzesc finalii erau 2sa1106 si 2sc2581 am pus in locul lor 2sc5198 si 2sa1941, o fi probleme cu ele sau ceva valori de rezistente?
 3. Traseul colectorului Q10 duce la R18 si R14 dupa schema,R18 pe placa are 3,9K posibil sa fie R14 5,5K?
 4. Buna,as avea nevoie de putin ajutor cu valorile unor rezistente la amplificatorul din titlu,detin schema dar nu se pot citi valorile sau daca are cineva schema mai clara, ma intereseza valorile la rezistentele R13-R14. Va multumesc. https://fisier.ro/download?f=531bf8574f7
 5. Buna, as redeschide aceasta problema ptr rezolvare. LC6554h din EQ ar avea functia HALT, iar semnalul din amplificator vine din LC6543H nu din ic mentionat mai sus, tot sapand pe net am gasit un astfel de aparat pornit fara restul sistemului doar ca proprietarul acestuia nu ma ajuta cu informatii legate de modificarea facuta.Nu ma pricep la microcontrolere poate ma lamureste cineva cu aceasta problema. V amultumesc.
 6. Buna seara as avea nevoie de schema de amplificator Unitra Quadro-Sound, nu stiu modelul mai exact am gasit pe net dupa aspect PA1801 si PA2801 dar pe interior nici unul nu este ca si aparatul pe care il detin.
 7. Ptr piulita specificata mai sus este nevoie de tubulara de 5,5 nu de 5.
 8. Multumesc ptr ajutor ,atasez schema electrica ptr cei interesati.
 9. Nu am fisiere decat ce am postat mai sus si schema electrica, va multumesc ptr ajutor .
 10. Buna seara,ma scuzati daca nu am postat in locul potrivit, am nevoie de ajutor ptr un cablaj in format pdf daca ma ajuta cineva cu acest cablaj in oglinda.Va multumesc. LME49810dps.pdf LME49810osd.pdf
 11. Dupa cum am mai precizat nu am amplificatorul, pe cei doi pini nu am nici o tensiune,speram ca sa fie o modalitate de a porni aparatu cu un montaj nu doar din cei doi pini alceva nu ar mai fi sunt pini de semnal in-out doi pini ptr alimentare cu tensiune alternativa cei doi pini de care discutam si restul prin condensator si rezistenta sunt legate la GND al sasiului, desigur am vazut MCU din amplificator care este pe panoul frontal care face selectarea de intrare si de acolo porneste si semnalul de Stby care desigur trebuie programat la randul ei,deci cred ca am sa abandonez problema. Va multumesc ptr ajutorul acordat.
 12. Pe pagina 1 al schemei amplificatorului am conectorul J308 ce duce la egalizator, ca sa ma intelegeti dupa schema din conectorul J308 am pinul 6 si 7 unul din ele ar da comanda de pornire am incercat sa leg la masa cele doua fire dar nu se intampla nimic.
 13. Problema este din broasca este defecta si ar trebui inlocuita.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.