Jump to content

Power2008

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Power2008

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. Salut daca ai nevoie de printuri pe imprimanta laser te ajut eu , imi dai ce ai de printat si iti trimit printurile prin posta ... tinand cont ca e primul gest ce il fac de acest fel iti voi trimite gratuit ce vrei sa iti printez . Printarea se face pe hartie testata de mine personal , iese 100 % nu ramane intre trasee , nu ramane in pad-uri ( buline ) , adica in gauri ... este ok . Banuiesc ca fier de calcat si foaie de cablaj iti procuri singur ... Daca doresti scrie pe aici ... nu stiu de ce nu iti pot da mesaj privat ... probabil am de indeplinit ceva cerinte pe forum ca sa pot face asta . Editare ulterioara admin: Trebuie sa aveti minim 5 postari in forum ca sa puteti deschide conversatii private.
 2. Va salut . va anunt cu placere ca am terminat si al doilea amplificator , insa din neatentie am prajit o pereche de finali ... impreuna cu irf 840 de pe sursa in comutatie . practic am lasat montajele insirate fara sa fie puse in carcasa iar cineva mi-a atins ceva pe aici ... Sursa este fara protectie la scurt circuit deocamdata . Acum am inlocuit tranzistorii de pe sursa cu unii mai puternici pentru a putea face fata celor 2 kituri fet 300 :) . Functioneaza ambele , insa regret ca unul din ele are doar o pereche de finali , pana maine cand ma duc voios in oras sa iau si cea de-a 2-a pereche . Am Difuzoare de 350 w, credeti ca as putea pune 3 perechi pentru ele ? Difuzoarele sunt in 8 ohm . Stima
 3. Pai , am masurat tensiunea la iesirea din sursa cu amplificatorul dat la maxim . Totul este bine deocamdata . Nu pricep de ce unul din montaje mi-a iesit din prima iar cel de - al doilea imi face numai nervi . Nici batut nu vrea sa mearga . Toate piesele noi , tot ... Il alimentez imi incinge doar unul din finali ( am pus doar 1 pereche ) si cam atat . la iesirea lui am pus 2 rezistente de 100 R in paralel in serie cu un bec de lanterna . Rezitentele se incing dar becul nu se aprinde neam . Din cate stiu eu la alimentare trebuia ca becul sa stea stins si rezistentele sa fie reci . El trebuia sa se aprinda numai cand atingeam cu degetul intrarea de sunet ... asta nu stiu ce are pur si simplu nu vrea !
 4. Va salut . Sunt un nou utilizator al acestui forum . hotarat fiind sa imi fac si eu un amplificator cu tot cu boxe pentru propria mea utilizare , neavand ceva puternic acasa , la chefuri / baierame ducand lipsa de muzica serioasa , am zis sa fac si eu acest amplificator fet 300 . Am ales , intr-un final inlocuirea perechilor 640 si 9640 cu irfp 240 si irfp 9240 . Mentionez ca nu am pus decat 2 perechi pe canal , nimic mai mult , deoarece , difuzoarele mele cam atat stiu . nu vreau nici sa le fortez. Mentionez ca sunt noi cumparate , iar puterea lor suportata cum spun producatorii este de 350 w . Ca inalte am folosit niste tweetere , si anume F 27 de care sunt foarte multumit , tipa de numa numa ... Cele 2 amplificatoare mentionez ca vor fi dotate cu corector de ton stereo + preamplificator , pentru un sunet deosebit ( amatorii de live -uri stiu ce zic . ) Alimentarea : Sursa in comutatie . tensiuni 2 x 52 v in sarcina . in gol : 2 x 52,4 v Inca nu pot pune poze decat cu amplificatoarele care sunt gata , si insirate cu fire si etc ... nu am inca pal-ul pentru cutiile de la boxe , insa vine si el sigur . Cutia la amplificator cred ca va fi facuta fie din material plastic fie din osb ( am ales osb si nu pal pt ca e mai subtire , mai frumos ca aspect ) . Daca voi ramane la varianta osb , va fi imbracat si acesta ca si boxele in mocheta . Este ok tensiunea de alimentare ? sau sa mai cresc putin ? sa il duc la 2 x 60 - 65 v ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.