Jump to content

electronica nova1

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About electronica nova1

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  bucuresti

Recent Profile Visitors

694 profile views
 1. Imi este teama sa cumpar difuzoare fara sa stiu ce parametrii TS au avut difuzoarele vechi pentru ca nu stiu volumul incintelor si nu stiu cum sa aleg difuzoarele pentru ele. Daca as rezolva problema asta ar mai fi de aflat cum sa reconstruiesc filtrele si ce fel de amplificator sa folosesc dupa. Ma poate ajuta cineva sa inteleg cum anume se calculeaza volumul de aer din incinta si cum aleg difuzoarele in functie de asta? Va multumesc.
 2. Salutare sunt foarte nou in acest domeniu dar am decis sa imi dedic timpul si resursele pentru a reconditiona 2 boxe electronica industriala nova 1. Problema cu care ma confrunt in momentul actual este ca detin doar incintele si nu am gasit pe nicaieri parametrii TS ai difuzoarelor sau parametrii si componenta filtrelor. As dori ca boxele ce vor rezulta sa fie cat mai apropiate ca si performanta de cele originale. Imi poate da cineva mai multe informatii legate de acest aspect? Va multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.