Jump to content

chipi

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by chipi

 1. salutare,am nevoie de o siguranta automata de 80 a in curent continuu si nu gasesc,se poate sa folosesc 2 sigurante automate de 40a in serie?
 2. am sa folosesc un releu la 9v care sa actioneze un contactor
 3. salut,am 2 panouri fotovoltaice de 100w si va rog sa ma ajutati cu o automatizare si anume atunci cand acumulatorul s-a descarcat sa cupleze pe reteaua de 220v si cand acumulatorul s-a incarcat complet sa cupleze pe invertor ceva de genu http://www.planetaec...omutare-4075649 (sper ca nu e reclama)
 4. am masurat tensiunea si pe fiecare pin mentionat sus am 6,4Vcc,integratul e alimentat la 15Vcc...da se pare ca trebuie schimbat integratul
 5. ce poate sa aiba ca nu-i dau de capat,am schimbat si condensatorii de pe partea de semnal
 6. detin un sistem audio Panasonic PM15 la care numai frecventele joase se aud urat pe ambele canale ,de parca membranele difuzoarelor ar fi sparte.La inceput am crezut ca sunt difuzoarele de vina dar le-am probat pe un alt amplificator si sunt ok.Precizez ca sistemul are amplificare separata pt joase (final LA4705N) si inalte(final AN7135),inaltele se aud clar..care sa fie cauza?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.