Jump to content

valny

Tehnium Azi
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About valny

 • Rank
  Premium User

Profile Fields

 • City
  slatina
 1. Am un astfel de motor scos de la un aspirator vechi "Ideal", parca, de dinainte de '89, bobinat pe cupru, nu pliciuri ca acum. Am si variatorul de tensiune de la alt aspirator... Ma interesa sa fac o freza cu care sa fac canale si lucrari fara pretentii. Adica sa-l folosesc la ceva ca-l tin degeaa prin atelier. Motorului de masina de spalat, ca am si d-ala, vreau, cu mici adaptari, si dupa ce-i schimb rulmentii, sa-l fac strung si fierastrau, pe curea. Cam asta ar fi... Daca aveti alte idei ce as putea sa fac din ele, sunt deschis la orice parere. Multumesc!
 2. Se poate face o masina de frezat lemn, cu un motor de aspirator? Multumesc anticipat!
 3. E dus definitiv! Am inlocuit pe el cam tot ce se putea. Nimic. Face tot ce vrea el. Cupleaza cand vrea si apoi nu mai decupleaza. Multumesc din suflet ptr. interesul dvs. dar ma opresc aici. Prefer sa achizitionez unul nou.
 4. Ptr. o automatizare in casa am achizitionat un PIR mai vechi demontat de la o scara de bloc. Cel care mi la dat m-a atentionat ca e defect dar am crezut ca-l pot repara. Nu am reusit... Se aprinde dar nu se mai stinge. Ce ar putea avea? Va multumesc anticipat.
 5. Daca nu e cu suparare ce integrat e asta si unde-i pot gasi schema?
 6. Am facut masuratori si intre GND / V+ si GND / V-, am 12V. Intre V+ si V- am 23V. Am observat ca 2030 se cam incing.
 7. CI-urile din subwoofer: F4558, D2030, TDA2030, LM324 si 4606.
 8. Semnalul utilizat este unul analogic. Si in continuare tot analogic vreau sa folosesc. Puterea cred ca este asigurata de cei 3X2030.
 9. Am bagat semnal din mufa de casti a unui mic MP3. Nu se aude nimic decat daca dau toate butoanele la maxim si atunci incepe sa fluiere si undeva in fundal se aude foarte incet muzica. Mentionez ca testul l-am facut fara boxele satelit.
 10. Sa-nteleg ca fara microsofttranslatorul ala scula nu merge!? Ma interesa ceva scheme, daca se poate. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.